1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Son Dakika: Ödeme Müjdesi Geldi! Beklenen Müjde Geldi: Her Ay 1250 TL Aylık Ödeme Alma Fırsatı Sunuluyor...
Son Dakika: Ödeme Müjdesi Geldi! Beklenen Müjde Geldi: Her Ay 1250 TL Aylık Ödeme Alma Fırsatı Sunuluyor...

Son Dakika: Ödeme Müjdesi Geldi! Beklenen Müjde Geldi: Her Ay 1250 TL Aylık Ödeme Alma Fırsatı Sunuluyor...

Ağustos Ayında Çocuk Sahibi Ailelere Müjde: Hesaplarına 1250 TL Destek Ödemesi Yatırılıyor.Ağustos ayıyla birlikte çocuk sahibi aileler için sevindirici bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan destek programı kapsamında, 1250 TL değerindeki destek ödemesi hesaplara yatırılmaya başlandı. Bu ödemeler Eylül ayında da sürecek. Detaylar ve başvuru şartları haberimizde

A+A-

Ağustos Ayında Çocuk Sahibi Ailelere Müjde: Hesaplarına 1250 TL Destek Ödemesi Yatırılıyor
Ağustos ayıyla birlikte çocuk sahibi aileler için sevindirici bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan destek programı kapsamında, 1250 TL değerindeki destek ödemesi hesaplara yatırılmaya başlandı. Bu ödemeler Eylül ayında da sürecek. Detaylar ve başvuru şartları haberimizde bulunuyor.

Ailelere Özel 1250 TL Destek Ödemesi Ağustos'ta Hesaplara Aktarıldı
Ağustos ayının başlamasıyla birlikte çocuk sahibi ailelere müjdeli bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım programları çerçevesinde çocuk sahibi ailelere yönelik 1250 TL değerinde destek ödemesini hayata geçirdi. 14, 15 ve 16 Ağustos tarihlerinde ödemeler hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Bu destek programı Eylül ayında da devam edecek.

Başvuru Şartları ve Ödeme Detayları Neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan destek programı, hane içerisindeki kişi başına düşen gelire göre belirleniyor. Destek ödemesi miktarı 850 TL ile 1250 TL arasında değişiyor. Özellikle çocuk bileşeni desteği, çocuk sayısına göre farklılık gösteriyor. Program kapsamında; 1 veya 2 çocuğu olan hanelere 350 TL, 3 çocuğu olan hanelere 450 TL, 4 çocuğu olan hanelere 550 TL ve 5 ya da daha fazla çocuğu olan hanelere 650 TL destek ödemesi sağlanıyor.

Yardımlar Yıl Sonuna Kadar Devam Edecek

Ağustos ayı içerisinde bu destek ödemesine hak kazanan ailelerin hesaplarına ödemeler yapıldı. Program kapsamındaki yardımlar yıl sonuna kadar devam edecek. Çocuk sahibi aileler, ek gelir elde etmek ve çocuklarının geleceğini güvence altına almak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu destek programından yararlanabilirler. Detaylı bilgileri ve başvuru şartlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden öğrenebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.