1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Son Dakika: Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor! Polat Alemdar, Geri Sayımı Duyurdu…
Son Dakika: Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor! Polat Alemdar, Geri Sayımı Duyurdu…

Son Dakika: Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor! Polat Alemdar, Geri Sayımı Duyurdu…

Son zamanlarda dizi severler tarafından büyük bir merak ile beklenen Kurtlar Vadisi Kaos dizisi hakkına merak edilen gelişmeler gelmeye başladı.

A+A-

Geçtiğimiz dönemlerde Oktay Kaynarca; Süleyman Çakır rolü ile ekranlara gelmiş ve yayına devam ettikleri sürece yayın hayatına damgalarını vurmuştu.

Yedisinden yetmişine kadar herkes tarafından bir hayli heyecanla izlenen Kurtlar Vadisi dizisi Orak Serinin başlangıç filmini de çekerek ekranlara gelmiştir. 2009 yıllında filmin devamı olarak Kurtlar Vadisi Gladio ekranlarda yerini almıştı.

Her biri gibi Gladio da büyük bir ilgi ile karşılandı. Serinin üçüncü filmi olarak yer alan Kurtlar Vadisi Filistin ise Gazze sınırlarında meydana gelen katliamları konu alarak ekranlara geldi. Filistin sınırlarında büyük katliamlara neden olacak İsrailli komutan görevinde ekranlara geldi. Söz konusu olan film de diğerleri kadar büyük ilgi gördü.

Serinin son filmi ise Kurtlar Vadisi Vatan olarak ekranlara gelindi. Film kapsamında Polat Alemdar ve ekini, Türk milleti ile bir araya gelerek içeride ve dışarıda olan düşmanlara karşı çok çetin mücadeleler vermek zorunda kaldılar.

Necati Şaşmaz; Polat Alemdar rolü ile de hafızalarda iyi bir yer edinmişti. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacak diye iddialar geldi fakat bir türlü gelemedi. Gelen bu iddialar sadece asılsız bir haber olarak kaldı. Şaşmaz; yakın zamanda yeniden çekimlerine başlanacak olan Kurtlar Vadisi dizisine yönelik açıklama yapmasının ardından gerçekler tamamen ortaya çıktı.

Yakında Kurtlar Vadisi Kaos dizisi…

Çok yakın bir zamanda Kurtlar Vadisi Kaos dizisi olarak ilgili açıklamalarda bulunan Necati Şaşmaz; milyonlarca Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Dizinin yeniden yeni bölümlerinin çekilecek olduğuna dair detaylara yer verdi.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi senaryosunun şimdiden hazır olduğuna dair bilgiler gelirken, dizide ufak birkaç farklı değişiklik olacağı da gelen açıklamalar arasında. Her ne kadar ufak tefek değişiklikler meydana gelecek olsa da yine aynı konu üzerinden devam edecek gibi duruyor. 2021 yılının şubat ayında ilk bölümleri yayın hayatına giderek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi tüm hayranları ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.