1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son Dakika Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Büyük Müjde! Devlet Karşılıksız 130.000 TL Veriyor...
Son Dakika Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Büyük Müjde! Devlet Karşılıksız 130.000 TL Veriyor...

Son Dakika Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Büyük Müjde! Devlet Karşılıksız 130.000 TL Veriyor...

Çalışma hayatına atılmak veya daha büyük adımlar atmak için risk alan ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan kadın girişimcilere yönelik bir çok destek programı mevcut. İşini büyütmek, ülke dışına açılmak veya aklındaki iyi bir projeyi gerçekleştirmek isteyen kadın girişimcilerden biriyseniz siz de kendinize uygun maddi katkı programından yararlanabilirsiniz. İşte, kadın girişimcileri destekleyen

A+A-

Çalışma hayatına atılmak veya daha büyük adımlar atmak için risk alan ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan kadın girişimcilere yönelik bir çok destek programı mevcut. İşini büyütmek, ülke dışına açılmak veya aklındaki iyi bir projeyi gerçekleştirmek isteyen kadın girişimcilerden biriyseniz siz de kendinize uygun maddi katkı programından yararlanabilirsiniz. İşte, kadın girişimcileri destekleyen programlar…

Eğer sizin de acil nakit ihtiyacınız var ise fakat şubelere gidecek vaktiniz yoksa Akbank, İş Bankası, TEB ve Halkbank’a “Anında Kredi” özelliği geldi! Evinizden çıkmadan kredi alabiliyorsunuz.

Akbank Anında Kredi

Tüm Akbank müşterileri cep telefonu veya internet bankacılığı aracılığıyla istedikleri yerde, istedikleri saatte kredi müracaatsu yapabiliyor. Üstelik Akbank’lı değilseniz bile dakikalar içinde hem Akbank’lı olabilir hem de Akbank’ın ihtiyaç kredisine başvurarak kredinizi alabilirsiniz. Hatta Akbank, ilk defa Akbank’lı olan müşterilerine 5 000 TL’ye kadar faizsiz kredi olanağı sunmaya başladı fakat eğer sizin ihtiyaç duyduğunuz kredi tutarı 5 000 TL’den daha fazlaysa 36 aya varan vadelerle ve %1,73’ten başlayan faiz oranlarıyla 50 000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. 50 000 TL’nin üstündeki kredi kullanımlarında ise 36 aylık vade seçeneği 24 aya düşmüş oluyor. Eğer siz de Akbank’tan 50 000 TL’lik kredi alırsanız her ay 1.985 TL ödüyorsunuz. 36 ayın sonunda Akbank’a toplamda 71.746 TL ödemiş oluyorsunuz.

İş Bankası Anında Kredi

Şubeye gitmeden müracaat yapabileceğiniz bir diğer banka ise İş Bankası! Aynı Akbank’ta olduğu gibi aynı anda hem İş Bankası müşterisi olabilir hem de ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade alternatifleri sayesinde kredinizi kolaylıkla geri ödeyebilirsiniz. Ayrıca eğer kredi notunuz yüksekse İş Bankası sizlere %1,60’lık faiz oranı sunuyor fakat faiz oranlarının her müşteriye özel olarak sunulduğunu da unutmamak gerekmektedir. 50 000 TL’ye kadar ihtiyaç kredilerinde 36 aylık vade seçeneği sunan İş Bankası, 50 000 TL’nin üzerindeki kullanımlar için 24 aylık vade seçeneği sunuyor. Eğer siz de İş Bankası’ndan 50 000 TL’lik ihtiyaç kredisi alırsanız 36 ay boyunca 1.936,53 TL ödemek zorundasınız.

TEB Anında Kredi

TEB’ten de anında kredi alabilir ve arzu ettiğiniz gibi harcamaya başlayabilirsiniz. CEPTETEB’in “Hoş geldin” faizi sayesinde %1,59’dan başlayan faiz oranlarıyla ödemeleri de bir hayli kolay yapıyorsunuz. Ayrıca 50 000 TL’ye kadar kredilerinizde 36 aya varan vade alternatiflerini de seçebiliyorsunuz. Üstelik bütün bunları CEPTETEB uygulaması üzerinden evinizden çıkmadan yapabilirsiniz! Eğer siz de TEB’ten 10 000 TL’lik ihtiyaç kredisi alırsanız 36 ay boyunca 321 TL ödüyorsunuz.

Halkbank Hızlı Kredi

Halkın bankası sloganıyla karşımıza çıkan Halkbank, müşterilerinin ihtiyaç kredi müracaatlarını online kanallar üzerinden almaya başladı. Şubeye gitmeden anında 50 000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Üstelik aldığınız krediyi de %1,63’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle geri ödemeye başlayabilirsiniz. Eğer siz de Halkbank’tan 50 000 TL’lik ihtiyaç kredisi alırsanız, 36 ay boyunca 1.947,81 TL ödeme yapıyorsunuz.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.