1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Son Dakika: Hercai Dizisindeki Azize'ye Neler oluyor? Azize, Dönüşü Olmayan Bir Olmayan Yola Girecek!
Son Dakika: Hercai Dizisindeki Azize'ye Neler oluyor? Azize, Dönüşü Olmayan Bir Olmayan Yola Girecek!

Son Dakika: Hercai Dizisindeki Azize'ye Neler oluyor? Azize, Dönüşü Olmayan Bir Olmayan Yola Girecek!

Hercai dizisinin yeni bölümünde neler oluyor? Nasuh ve Hercai arasındaki konuşma, birçok şeyin değişmesine sebebiyet veriyor. Azize, öldüğün zannettiği oğlunun Hazar olduğunu öğreniyor. Bunu öğrendikten sonra ise Mahmut'a verdiği emirden ötürü pişman oluyor.

A+A-

Azize hem Mahmut'a hem de Hazar'a ulaşmaya çalışıyor fakat bu çok da kolay değil. Füsun, Aslan'ın ölümünden Azize'yi sorumlu tutuyor. Her şeyin sona erdiğini düşünen Azize, geri dönüşü olmayan bir yola giriyor. Hercai dizisi, yeni bölümde izleyenlerin karşısına neler çıkaracak?

Hercai yeni bölümünde neler olacak?

Hercai dizisi yeni bölüm, insanların oldukça şaşırmasına neden olaylara sahne oluyor. Yeni bölümde Nasuh ve Azize öğrendikleri karşısında şok yaşıyor. Nasuh, Azize'nin aslında Ayşe olduğunu öğreniyor. Azize ise öldüğünü sandığı oğlunun Mahmut olduğunu öğreniyor. Azize, Mahmut'a verdiği emirden ötürü oldukça pişman oluyor. Azize Mahmut ve Hazar'a ulaşmaya çalışıyor ama bu hiç de kolay olmuyor. Füsun, Aslan'ın ölümünden Azize'yi sorumlu tutuyor. Öte yandan Füsun'un Azize ile alakalı çeşitli planları var.

Miran ve Reyyan ikilisi, etraflarında olan bitenle mücadele etmekte. Öte yandan bebeklerinin heyecanını içlerinde taşıyor. Reyyan, bu süreç içerisinde aşeriyor ve oldukça duygusallaşıyor. Miran, sevdiği kadını mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Miran'ın bu konudaki desteği ise Fırat'tır.

Esma ise önemli bir yol ayrımında. Ya Fırat'a büyük sırrını açıklamalı ya da sonsuza kadar susmalı. Esma'ya, Fırat'a her şeyi anlatması gerektiğini söyleyen kişi ise hiç beklenmedik bir isim. Azize de her şeyin bittiğini düşünürken geri dönüşü olmayan bir yola çıkar. Her şeyi affettirebileceğini düşünen Azize için büyük bir sürpriz, yolun sonunda onu bekler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.