1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son Dakika Haberi o Bankalardan Müjde Geldi! 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun!
Son Dakika Haberi o Bankalardan Müjde Geldi! 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun!

Son Dakika Haberi o Bankalardan Müjde Geldi! 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun!

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi için banka koşulları nelerdir? Kredi müracaatı yapabilmek için hangi bankalardan 48 ay vadeli kredi alabilirim?

A+A-

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi için banka koşulları nelerdir? Kredi müracaatsu yapabilmek için hangi bankalardan 48 ay vadeli kredi alabilirim?

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi için banka koşulları nelerdir? Kredi müracaatsu yapabilmek için hangi bankalardan 48 ay vadeli kredi alabilirim? Sizlere bu makalemizde bu kredi için merak ettikleriniz hakkında bilgiler vereceğiz.

Bankalar müşterilerine ihtiyaç kredisi verirken belirli faiz oranları ve belli olan bankacılık koşulları ile kredi vermektedirler. İhtiyaç kredilerinde ise en çok merak edilen konu vade sayısı olmuştur. Vade sayıları BDDK tarafından 60 ay vadeli olarak belirlenmektedir. 60 ay vadeli olarak belirlenen kredilerde isterseniz daha düşük vadeler ile de kredi alabilirsiniz. Müşteriler en çok tercih ettikleri kredi miktarı ise 48 ay vadeli kredilerdir. 48 ay vadeli kredilerde 4 senelik bir kredi ödeme tablosu oluşturabilirsiniz. Bankalardan bu kredileri alabilmeniz için müracaat koşullarını incelemeniz gerekiyor. Sizlere şimdi bankaların kredi müracaat koşulları hakkında bilgiler verelim.

48 Ay Vadeli Kredi Almak İçin Başvuru Şartları Nedir?

Bankalardan kredi müracaatsu yapacak olan müşteriler evvela TC vatandaşı olması gerekmektedir. Diğer ülke yurttaşları bu kredileri alamazlar. 48 ay vadeli kredi müracaatsu yapacak olan kişiler 18 ile 65 yaş arasında olması, 65 yaş üzerindeyse emekli olması koşulu aranmaktadır. Kredi aldığınızda banka sizin kredi notunuzu sorgulayacaktır. Kredi notu kötü olan kişiler bankalardan bu kredileri alamazlar. 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacaksanız bankanın koşullarına uygun olmanız gerekli olduğu gibi ayrıca icralık ve avukatlık da olmamanız gerekiyor. Bu süreçte kredi alacağınız bankalar aşağıda sizlere verilmiştir.

Not: Her bankanın kredi kampanyaları vardır. Bizler sizlere en çok tercih edilen bankaları araştırdık.

Ziraat Bankası 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ülkemizin kamu bankası olan Ziraat Bankası 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankaların başında gelmektedir. 48 ay vadeli ihtiyaç kredilerinde en ideal faiz oranlarından biri de bu bankada olmaktadır. Kredi müracaatsu için banka şubelerine giderek işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişiler emekli kredisi müracaatsu yapacaklardır. Eğer emekli olup bu bankadan kredi almak istiyorsanız banka size maaş taşımanız durumunda kredi verecektir. 100.000 TL’ye kadar 48 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank devlet bankası olduğundan dolayı daimi olarak kredi müracaatsu yapılan bankaların başında gelmektedir. Banka 100.000 TL’ye kadar 48 ay vadeli kredi müracaatsu yaptırmaktadır. Kredi müracaatsu için banka koşullarına uygun olan müşteriler hemen onay alabilmektedirler. Eğer bu bankadan maaş alıyorsanız maaşınızın 22 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvurular yalnızca banka şubelerinden yapılmaktadır. 1 yıldan fazladır eğer bu bankadan maaş alıyorsanız banka internet bankacılığını kullanarak kredi kullanabilirsiniz. Bu kredilerde hazır kredi limitinizin onay alması gerekmektedir.

Halkbank 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredilerinde 48 ay vadeli kampanyalar yapılmaktadır. Özellikle emekli ve devlet memuru olan kişiler bu kredileri kullanabilirler. 48 ay vadeli olarak verilen ihtiyaç kredilerinde banka şubelerine giderek evraklarınız ile müracaat yapmanız gerekmektedir. Özel sektör çalışanları bu bankadan 6 aylık sigortaları yatması durumunda kredi alacaklardır. Kredi müracaatsu için müracaat yapıldıktan sonra aynı gün içerisinde sonuç öğrenilmektedir. 100.000 TL’ye kadar verilen bu kredilerde banka haricinde müracaat yapmak istiyorsanız SMS ve internet bankacılığı ile de kredi kullanabilirsiniz. Yalnız bu kullanımlarda bankalar 15.000 TL’ye kadar sizlere kredi olanağı vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.