1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Son Dakika Haberi! Milyonlarca Kişinin Beklediği Destek Ödemeleri 8-9 Aralık'ta Yapılacak!
Son Dakika Haberi! Milyonlarca Kişinin Beklediği Destek Ödemeleri 8-9 Aralık'ta Yapılacak!

Son Dakika Haberi! Milyonlarca Kişinin Beklediği Destek Ödemeleri 8-9 Aralık'ta Yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kasım ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 8-9 Aralık'ta yapılacağını duyurdu.

A+A-

Bakan Selçuk, nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarla ödemelerin 8-9 Aralık'ta yapılacağı bilgisini verdi. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Ödemeler 8-9 Aralık'ta Yapılacak!

Ödemelerin 8 Aralık'ta başlayacağını ifade eden Bakan Selçuk, ödemelerin banka hesapları üzerinden gerçekleştirileceğini ifade etti. IBAN bilgileri eksik ya da hatalı olan kişilerin ödemeleri ise PTT aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Bakan Selçuk, ücretsiz izne ayrılan çalışanların nakdi ücret desteği ödemelerinin 8 ve 9 Aralık'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Başvurular Tamamlandı!

Başvurular, e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmişti. Başvurusunu tamamlayan ve hükümet tarafından onay alan kişiler; destek parasını çektikten sonra herhangi bir şekilde geri ödeme yapmayacaklar. Daha önce de vatandaşlara çeşitli aralıklarla verilen nakdi destek yardımı; son kez Aralık ayı ödemeleri ile beraber tamamlanacak.

Başvuru Sonucu E-Devletten Kontrol Edilecek!

Başvuru yapan ve başvurusunun onaylanıp onaylanmadığını öğrenmek isteyen kişilerin; e-Devlet kapısına giriş yaparak nakdi destek yardımları kategorisine erişmesi gerekiyor. Bunun ardından, yardım alıp almayacaklarını öğrenen vatandaşlar; onaylandığı takdirde PTT bank aracılığıyla paralarını alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.