1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Son Dakika Haberi: Bugün Meclis Onayından Geçti: Tüm Emeklilere 10.000 TL Ödenecek
Son Dakika Haberi: Bugün Meclis Onayından Geçti: Tüm Emeklilere 10.000 TL Ödenecek

Son Dakika Haberi: Bugün Meclis Onayından Geçti: Tüm Emeklilere 10.000 TL Ödenecek

Ziraat Bankası, Denizbank ve Vakıfbank, emekli vatandaşlara büyük müjdeyi verdi. Emeklilere tam 10.000 TL ödeme yapılıyor…

A+A-

Denizbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emekli vatandaşlara büyük müjdeyi verdi. Emeklilere tam 10.000 TL ödeme yapılıyor…

Emekliler Ağustos ayı ile beraber zam müjdesi aldılar. Bununla beraber 3 büyük dev banka tüm emekliler için 10.000 TL kampanyayı yayınladı. Tamamen faizsiz olarak verilecek 10.000 TL nakit desteğinden birçok emekli yararlanabilecek. Zorlu pandemi koşulları ile beraber birçok emekli zorlu ekonomik krizden dolayı nakit sıkıntısı yaşadılar. Bununla beraber Ziraat bankası, Denizbank ve Vakıfbank büyük müjdeyi vererek 10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit desteği sunacak.

Emekli vatandaşlar faizsiz olarak ihtiyaç kredilerinden yararlanabilecekler. Bu kredinin geri ödemeleri ise emekli maaşlarından artan veya azalan şekilde ödenebilecek. Bununla beraber 36 ay taksit imkânı ile birlikte 10.000 TL faizsiz nakit desteğini Denizbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank verecek.

Ziraat Bankası 10.000 TL Emekli Desteği

Ziraat bankası bu zaman kadar düşük faizler ile birlikte ihtiyaç, taşıt ve konut kredileri sunmaktadır. Aynı zamanda emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan ve taşıyan tüm emeklilere 10.000 TL’ye kadar nakit desteğini sunuyor. Bununla beraber 3 ay, 6 ay geri ödemesiz seçeneklerde bulunmaktadır. Vatandaşlar 36 ay seçeneği ile birlikte başvurular Ziraat şubelerinden gerçekleştirilecek.

Vakıfbank 10.000 TL Emekli Desteği

Vakıfbank, emekli maaşını kendi üzerinden alan ve taşıyan tüm emeklilere 10.000 TL’ye kadar nakit desteğini sunacak. Geri ödemeler ise 48 aya varan vadeler ile beraber yapılabilecek. Emekli maaşından cüzi kesintilerle emekli vatandaşlar geri ödeyebilecekler. Vatandaşlar 36 ay 48 ay vade seçeneği ile birlikte başvurular Vakıfbank şubelerinden gerçekleştirilecek.

Denizbank 10.000 TL Emekli Desteği

Özellikle pandemi dönemiyle sıkıntı yaşayan pek çok emekliye Denizbank avantajlı kredi imkanlarından yararlanabilecekler. Aynı zamanda emekli maaşını kendi üzerinden alan ve taşıyan tüm emeklilere bu krediler verilecek. Düşük faiz oranları ile beraber kolay ödeme imkanları sunulacak. 10.000 TL’ye kadar başvuru yapabilmek için Denizbank şubelerine giderek emekli maaşınızı taşımalı veya zaten emekli maaşınızı Denizbank üzerinden alıyorsanız kredi desteğine başvurmalısınız.

Kaynak: Emekli kişilere 10.000 TL Kampanyası Başladı! Başvurular Başladı Anında Ödeme yapılacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.