1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son Dakika Gelişmesi: Vakıfbank Kredi Veriyor! Bütün Vatandaşlar Alabilecek…
Son Dakika Gelişmesi: Vakıfbank Kredi Veriyor! Bütün Vatandaşlar Alabilecek…

Son Dakika Gelişmesi: Vakıfbank Kredi Veriyor! Bütün Vatandaşlar Alabilecek…

Vakıfbank’tan bütün vatandaşların alabileceği bir kredi kampanyası geldi. Bütün vatandaşların kullanabileceği bu kredi imkanı birçok vatandaşın cebini rahatlatacak. Vatandaşların alabileceği bu kredi imkanı, kobilere de tanınıyor. Vakıfbank yeni kredisinin ayrıntılarını açıkladı…

A+A-

Vakıfbank’tan bütün vatandaşların alabileceği bir kredi kampanyası geldi. Bütün vatandaşların kullanabileceği bu kredi imkanı birçok vatandaşın cebini rahatlatacak. Vatandaşların alabileceği bu kredi imkanı, kobilere de tanınıyor. Vakıfbank yeni kredisinin ayrıntılarını açıkladı…

Vakıfbank’ın oluşturduğu yeni kredi seçeneği bütün kesimlere hitap ediyor. Verilecek olan kredinin bütün ayrıntıları belli oldu. Kişiler isterlerse 3 ay ödemesiz çekebilecekleri krediyi 36 ay taksitle geri ödeme sağlayabilecekler.

Dünya Bankası İle Anlaşma İmzalandı

Vakıfbank, vatandaşlara duyuracağı yeni kredi için dünya bankası ile anlaştı. Banka ile 250 Milyon TL bir anlaşma imzalandı ve bu kredi ile vatandaşlara destek olunacak. Korona virüs süreci içerisinde ihtiyaç duyan vatandaşlar ve kobiler, bankadan toplamda 250 Milyon TL değerinde kredi çekebilecekler. Vakıfbank’ın vatandaşlara verdiği krediimkanı birçok kişi tarafından ilgi ile karşılandı.

3 Ay Ödemesiz 30 Bin TL!

Yalnızca vatandaşlara özel kredi imkanında 3 ay geri ödemesiz fırsat bulunuyor. Vatandaşlar 3 ay geri ödemesiz 30 bin TL kredi çekebiliyorlar. %1,49 faiz oranı ile belirlenen kredi seçeneğinde kişiler 30 bin TL kredi çekebiliyorlar. 30 bin TL, geri ödeme esnasında 49942 TL olarak ödeniyor.

Kobilere 6 Milyon $, Halka 5 Milyon $ Kaynak Tanındı!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih yeni kredi seçeneği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda kobiler için 6 milyon dolar, halk için ise 5 milyon dolar kaynak tanıdıklarını belirtti.

Vakıfbank’tan Hem İşletme Hem De Halka 500 Bin TL İhtiyaç Kredisi!

Pandemi süreci içerisinde Vakıfbank oluşturduğu kredi seçenekleri ile birlikte hem işletme hem de vatandaşları rahatlatmayı amaçlıyor. Vakıfbank kredi seçenekleri içerisinde 500 bin TL kredi imkanı da bulunuyor. 500 bin TL’ye kadar verilen kredilerde, kişilerin ipotek yapması gerekiyor. Eğer kişiler bankaya kredi başvurusunda bulunur ve bekledikleri tutarı alamazlarsa ek olarak ipotek gösterip kredilerini yükseltebiliyorlar.

Kredi Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kredi başvurusu koşulları içerisinde kişinin kredi notunun yeterli olması ve bankalara ait sicilinin temiz olması gereklidir. Kişiler düzenli bir gelirleri olduğunu ispatlarlarsa bankadan kredi çekebilirler. İpotek göstererek kredisini yükseltmek isteyen kişiler için ise malın uygun olması gereklidir. İpotek edilen malın krediye uygun olması ile birlikte kişiler krediye başvuru sağlayabilirler.

Eğer kişi sigortalı olarak çalışıyor ise son 6 aydır düzenli olarak sigortasının yatıyor olması gereklidir. Kredi başvuru koşulları arasında emekliler için de bazı şartlar bulunmaktadır. Emekliler maaşını Vakıfbank’a taşımalıdır. Bu şartları sağlayan kişiler Vakıfbank’tan kredi çekebilirler.

Kredi Başvurusu Nasıl Sağlanır?

Vakıfbank’ın yeni düzenlemiş olduğu kredi kampanyasına başvurmak isteyen kişiler kimlikleri ile birlikte bankaya giderek başvuru sağlayabilirler. Bunun yanı sıra gelir belgesi ve tapu da gerekli belgeler arasında yer alacaktır. Kredi sonucu anında belirlenmez ve birkaç gün sürebilir. 36 takside kadar verilen kredi için kişilerin talep ettiği kredinin iki katı mal ipotek de bulunması gerekiyor. Yani 400 bin TL’lik bir ev tapusu ile kişiler 200 bin TL kredi çekebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.