1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son Dakika! Galatasaray Yönetimi Fatih Terim ile Birlikte Acil Toplandı! Fatih Terim İle Yollar Ayrılıyor Mu?
Son Dakika! Galatasaray Yönetimi Fatih Terim ile Birlikte Acil Toplandı! Fatih Terim İle Yollar Ayrılıyor Mu?

Son Dakika! Galatasaray Yönetimi Fatih Terim ile Birlikte Acil Toplandı! Fatih Terim İle Yollar Ayrılıyor Mu?

Fatih Terim ile Mustafa Cengiz arasında bitmek bilmeyen gerilim artık hattan kopmak üzere. Peki Fatih Terim ile yollar ayrılıyor mu? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

Sezon öncesinde Fatih Terim tarafından verilen oyuncu listesinde yer alan birçok oyuncuyu transfer edemeyen Galatasaray kulübünde bu sezon ciddi sorunlar yaşanıyor. Oyuncu satışı yapılamaması ve yeni oyuncu alınamaması Fatih Terim tarafından çok ciddi şekilde veto edildi. Fatih Terim ile Mustafa Cengiz arasında bitmek bilmeyen gerilim artık hattan kopmak üzere. Peki Fatih Terim ile yollar ayrılıyor mu? 

Dün akşam saatlerinde ortaya atılan "Salı günü Fatih Terim ile yollar ayrılacak" haberi gündemde oldukça büyük bir baskı oluşturmuştu. Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay Beyaz Tv ekranlarında hocamız ile şampiyonluğa ilerleyeceğiz açıklamaları ile birlikte durgunluk başlamıştı.

Bugün Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu Fatih Terim ile toplantı yapmak için acil toplandı. Toplantının öğleden sonra ki saatlerde başladığı belirtildi. Toplantı sonrası ise neler yaşanacak merak ediliyor.. Galatasaray taraftarı ise bu haber sonrasında sosyal medyada büyük tepkiler gösterirken olası bir Fatih Terim ayrılığında ise ciddi problemler yaşanacağını belirtiyor.

Nutuk.com.tr Spor editörünün aldığı bilgilere göre ise Fatih Terim ile yolların ayrıldığı yönünde.. Gelişmeler neler getirecek habersiz fakat Galatasaray spor muhabirleri de bu bilgiyi paylaşıyor..

00-162.jpg

FATİH TERİM DEVAM EDİYOR!

Galatasaray yönetimine yakınlığı ile bilinen Uğur Şenpire yaptığı açıklama sonrası heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Fatih Terim ile Mustafa Cengiz görüşmesinden birlik çıktı. Başarılı hoca yaptığı açıklama ile “Her şey yolunda” mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.