1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika Flaş Haber Şeker, çay, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Koşup koşup alın
Son Dakika Flaş Haber Şeker, çay, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Koşup koşup alın

Son Dakika Flaş Haber Şeker, çay, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Koşup koşup alın

Türkiye'nin yüksek enflasyonu vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Şeker, çay, ayçiçek yağı derken ayakkabı fiyatlarının artık yüzde 120 ila yüzde 130 artması bekleniyor. Ülkemde, yüksek enflasyonun gıda üzerindeki etkisi özellikle ciddi. Gıda, vatandaşların satın alma gücünü artırarak her gün endişe verici bir oranda büyümeye devam ediyor. Hazır giyim segmenti artık artan fiyatlara...

A+A-

Türkiye'nin yüksek enflasyonu vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Şeker, çay, ayçiçek yağı derken ayakkabı fiyatlarının artık yüzde 120 ila yüzde 130 artması bekleniyor.

Ülkemde, yüksek enflasyonun gıda üzerindeki etkisi özellikle ciddi. Gıda, vatandaşların satın alma gücünü artırarak her gün endişe verici bir oranda büyümeye devam ediyor. Hazır giyim segmenti artık artan fiyatlara eklenecek.

Artışın iki ana nedeni var

Bloomberg HT yayınına katılan Murat Zaim, sorunların artmasının iki temel nedeni olduğunu belirterek, bunları enflasyon ve turist girişi olarak sıraladı.

Beklentiler 120 ile 130 arasında yüksek

Fiyat artışının maliyet artışını ne kadar yansıtmasını beklediğiniz sorulduğunda Zaim, "Sektördeki beklentim, hazır giyim ve ayakkabıda kıştan kışa ÜFE'de %120 - %130 artış görmemizdir. grupta ol," diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.