1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son Dakika: Fatih Terim’den şok karar! Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu?
Son Dakika: Fatih Terim’den şok karar! Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Son Dakika: Fatih Terim’den şok karar! Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi ile arasında problemler olduğu söylenmesinin ardından yolların ayrılacağı açıkladı. Galatasaray takımında uzun süredir teknik direktör olarak yer alan Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz yönetimi aralarında bir süredir soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.

A+A-

 

Mustafa Cengiz’in gün içerisine yapacak olduğu basın açıklamasının ardından Fatih Terim ve Galatasaray arasında yolların ayrılacak olduğu iddiaları gelmeye devam ediyor.

Yollar ayrılacak mı?

Gelen spor haberlerine göre Galatasaray takımının başkanı Mustafa Cengiz aralarında meydana gelen soğuk rüzgarlardan dolayı Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldılar. Gün içerisinde yapılacak olan basın toplantısı sırasında Galatasaray takımının başkanı Mustafa Cengiz’in bu durumu açıklaması ön görülüyor.

Gelen açıklamaya göre; ‘’ De Marke olarak, yayın hayatımızın ilk gününden bu yana kadar aslı olmayan ya da kaynakları olmayan haber yapmamayı en önceliğimiz olarak kabul ettik. Dün akşam yaptığımız paylaşım sırasında da doğruluğu teyit eden isim, şu an hala halihazırda olarak Galatasaray kulübünde aktif olarak görev almaya devam ediyor. ‘’ sözlerine yer verdi.

Derin bir yalnızlık…

Geçtiğimiz hafta meydana gelen Gençlerbirliği maçının ardından transfer konusu ile gündemde yerini alan Fatih Terim, kupa için oynanan yeni Malatyaspor maçının ardından açıklama yapmış ve derin bir yalnızlık hissettim sözlerine yer vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.