1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Son Dakika En Az Lise Mezunu 271 Sözleşmeli Personel Alınacak! Tek Şart KPSS’den 50 Puan Almış Olmak!
Son Dakika En Az Lise Mezunu 271 Sözleşmeli Personel Alınacak! Tek Şart KPSS’den 50 Puan Almış Olmak!

Son Dakika En Az Lise Mezunu 271 Sözleşmeli Personel Alınacak! Tek Şart KPSS’den 50 Puan Almış Olmak!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nce yayımlanan ilana göre 271 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylardan en az KPSS 50 puan almış olma şartı bulunuyor. İşte adayların başvuru yapabileceği boş kontenjanlar ve kadro dağılımları Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, en az KPSS 50 puan ile 271 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvuru tarihinden şartlarına kadar merak edilen...

A+A-

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nce yayımlanan ilana göre 271 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylardan en az KPSS 50 puan almış olma şartı bulunuyor. İşte adayların başvuru yapabileceği boş kontenjanlar ve kadro dağılımları…

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, en az KPSS 50 puan ile 271 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvuru tarihinden şartlarına kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, adaylardan en az lise mezunu olma şartı arıyor.

Adaylar Hangi Tarihler Arasında Başvuru Yapabilir?

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 6 Haziran 2022 tarihinde başladı. Adaylar 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabilecek. Adaylar üniversitenin https://www.nku.edu.tr resmi internet adresi üzerinden başvurularını online olarak tamamlayabilecek. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Adaylardan Başvuru Sırasında İstenen Belgeler

• Başvuru Formu (Bilgisayar ortamında eksiksiz olarak alana yüklenecektir).
• KPSS sınav sonuç belgesi
• Fotoğraf 5-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• İş Deneyim belgesi (Sadece İş Deneyimi istenilen unvanlar için)
• SGK Hizmet Döküm Belgesi (Sadece İş Deneyimi istenilen unvanlar için)
• Askerlik durumunu bildirir belge

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
• Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
• Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

• Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

• 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Adayların Başvuru Yapabileceği Boş Kontenjanlar Ve Kadro Dağılımları

122222344444.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.