1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Son Dakika: Emeklilere Müjdeli Haber Geldi! 1000 TL Eksik Ödemeler Hesaplara Yatıyor
Son Dakika: Emeklilere Müjdeli Haber Geldi! 1000 TL Eksik Ödemeler Hesaplara Yatıyor

Son Dakika: Emeklilere Müjdeli Haber Geldi! 1000 TL Eksik Ödemeler Hesaplara Yatıyor

Emeklilere önemli haber geldi ve son dakika müjdesi olarak duyuruldu. Emekli hesaplarına eksik yatan para ödenmeye başladı…

A+A-

Emeklilere önemli haber geldi ve son dakika müjdesi olarak duyuruldu. Emekli hesaplarına eksik yatan para ödenmeye başladı…

Emekli olan kişilere yapılan kampanyalardan biri olan nakit avanslar ve artı para kampanyaları ile bazı paralar eksik olarak hesaplara yattı. Bununla beraber kişilerin kredi notuna göre 1000 TL ile 10.000 TL arasında ödemeler yapılmaktadır. Nakite ihtiyacı olan kişilere yapılan bu nakit avanslar emeklilerin emekli maaşı üzerinden yatırılıyor. Bununla beraber yapmış olduğunuz başvurularda istediğiniz parayı almadıysanız ve en az bir dönem olarak ödeme yaptıysanız bin TL’ye kadar limit yükseltimi yapabileceksiniz.

1000 TL ve Üzeri Ziraat Bankasından Nakit Avans Kampanyası

Ziraat bankası ülkemizin kamu bankası olarak hizmet vermektedir. Bununla beraber Ziraat bankası üzerinden emekli olan kişiler artı para hizmeti ile berbaer emekli promosyonları almaktadırlar. Ziraat bankası ile emekli maaşı alan kişiler Ziraat bankası mobil uygulaması üzerinden nakit avans başvurusunda bulunabilecekler. Ziraat bankası aracılığı ile yapmış olduğunuz nakit avans başvurularında banka sizleri değerlendirmeye alacak ve artı para olarak hesabınıza limit yüklenecek.

Kişiler 1000 TL ve üzerinde bir limit yükledikleri zaman düşük limitli olarak onay alındıysa ve en az bir dönemlik bir ödeme yaptıysanız Ziraat bankası ile artı para limit arttırması yapabilirsiniz. Bu işlemi de Ziraat bankası mobil uygulamasına girerek yapabileceksiniz.

Emekliye Nakit Avans Vakıfbank

Vakıfbank ile emekli maaşı alan birçok kişi Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yaparak emekli maaşları üzerinden artı para başvurusunda bulunabilecekler. Kişiler Vakıfbank üzerinden emekli maaşı aldıkları zaman eğer daha öncesinde bir artı para almışlarsa limitlerini yükseltebilecekler. Kişiler limitlerini yükselttikten sonra değerlendirmeye alınacak ve onaylanan limit sizlerin hesabına yatacaktır. Emekliler Vakıfbank üzerinden emekli maaşlarını alıyorlarsa maaşlarının 22 katına kadar ihtiyaç kreşini kullanabilecekler.

Emekliye Nakit Avans Denizbank

Eğer emekli maaşınızı Denizbank üzerinden alıyorsanız, Denizbank mobil uygulaması üzerinden nakit avansa başvurabileceksiniz. Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra sizlere anlık olarak dönüş yapılacaktır. Denizbank kurtaran hesap ile beraber artı para hizmeti genellikle emekli olan kişilere yüksek limitli olarak veriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.