1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Son dakika duyurusu Ziraat Bankası’ndan 100 bin TL ye Kadar Borç Kapatma Kredi Müjdesi! İşte Şartlar...
Son dakika duyurusu Ziraat Bankası’ndan 100 bin TL ye Kadar Borç Kapatma Kredi Müjdesi! İşte Şartlar...

Son dakika duyurusu Ziraat Bankası’ndan 100 bin TL ye Kadar Borç Kapatma Kredi Müjdesi! İşte Şartlar...

Son dakika haberi Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka yaptığı açıklamada borç kapatma için 100.000 TL tutarında kredi vereceğini duyurdu. Düşük faiz oranı ile 100.000 TL tutarındaki kredilerde 36 ay vade seçeneği bulunuyor. Gündemde olan kredileri ile alakalı ayrıntıları sizlerin için derledik…

A+A-

Son dakika haberi Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka yaptığı açıklamada borç kapatma için 100.000 TL tutarında kredi vereceğini duyurdu. Düşük faiz oranı ile 100.000 TL tutarındaki kredilerde 36 ay vade seçeneği bulunuyor. Gündemde olan kredileri ile alakalı ayrıntıları sizlerin için derledik…

Ziraat Bankası müşterilerine müjdeyi duyurdu. 100.000 TL tutarlı borç kapatma kredisi vereceğini basına yansıttı. Bankadan gelen açıklamaya göre, 100.000 TL lik krediyi kullanmak isteyenler ilk taksit ödemesini 3 ay sonra yapmaların beraberinde 36 ay vade seçeneklerinden faydalanabilecek. Diğer bankalara olan güncel borçlar için düşük faiz oranları ile kredi kullanılabilecek. Bankaya kredi için müracaat yapan herkese kredi onayı verilecek.

Ziraat Bankası’ndan 100.000 TL Tutarlı İhtiyaç Kredisi

Banka tarafından düşük faiz oranları ile kredi kampanyasına müracaat yapan herkes onay alabilecek. Onaylanan tutarlar anında hesaba geçerek kullanılabilecek.

Banka tarafından yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisine başvuracak kişiler diğer bankalara olan ihtiyaç kredilerini ve kredi kartı borcunu kapatarak yüksek limitli kredi imkânı sunacak. 100 000 TL tutarlı kampanyanın onayı hemen alınabilecek. Emekli, esnaf ve çiftçi olan herkes borç kapatma kredisi alabilir.

Emekli ve sigortalı şekilde çalanın beraberinde kamu personeli olan kişilerde bu kampanyadan faydalanabilecek. Sizler de diğer bankalara olan güncel borcunuzı kapamak dilerseniz, Ziraat Bankası tarafından uygulamaya sunulmakta olan 100.000 TL tutarlı 36 ay vadeli ve ilk ödemesi 3 ay ertelemeli olan krediye başvurmayı unutmayınız.

Banka üzerinden kredi müracaatsu yapmak isteyen yurttaşlar 100.000 TL tutarlı kredi onayı almak isterlerse, en yakın banka şubelerine kimlik ve gelir belgelerini göstermek suretiyle müracaatta bulunabilir. Bankaya gitmeden önce diğer bankalara olan güncel borcunuzı ve kapatma tutarını öğrenerek gitmeniz, işlemlerin hızlı bir biçimde yapılması açısından önemlidir.

Bankanın belirtmiş olduğu şartlar dâhilinde yapılan müracaat sonucu kredi onayı alan kişiler, aynı gün içinde krediyi kullanma imkânına sahip olur. 36 ay vadeli olan kredi ile tüm kredi borcunuzı kapatabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.