1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Son dakika duyurusu! Promosyon ile sevinen emeklilere büyük yeni tuzak!
Son dakika duyurusu! Promosyon ile sevinen emeklilere büyük yeni tuzak!

Son dakika duyurusu! Promosyon ile sevinen emeklilere büyük yeni tuzak!

Son günlerde herkesin konuştuğu emekli promosyonlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bazı bankaların emekliye verdiği promosyonu 3 yıl içinde masraf olarak geri alabileceği öne sürüldü.

A+A-

Bankaların emekli promosyon yarışı soluksuz devam ederken, bazı bankaların kart ücreti ve EFT gibi bankacılık hizmetlerinde muafiyet tanımamalarının söz maaş müşterilerini mağdur edebileceği dikkat çekildi.

Bankaların emekli kampanyalarında bankalar nakit promosyonun yanı sıra bazı avantajlarda sunuyor.  Kart ücreti ve EFT gibi hizmetler için ücret alınmazken, bazı bankaların ise bu muafiyeti vermediği anlaşıldı. Emeklilerin imzaladığı sözleşmede bazı bankaların sadece havale için muafiyet tanıdığı dikkat çekiyor.

Bankalar, promosyon rakamının yükselmesi için emekliye kart şartı koyuyor. Bu kartlardan bazı bankalar yıllık aidat almamasına rağmen 250 lira ile 300 lira arasında alan bankalarda bulunuyor. Yine emekli promosyonunda yer almayan bazı maddelere göre de, emekli şubeden para transferi yaparsa ortalama 15 lira ücret ödüyor. İnternet üzerinden yapılan başka bankaya transfer ücreti ise yaklaşık 3.5 lira.

Bankacılık uzmanları, emeklilerin promosyon için maaşlarını taşımadan önce ne tür muafiyetler verildiğini incelemelerini yoksa alınan paranın 3 yıl içerisinde masraf olarak bankaya geri ödenebileceğini belirtiyorlar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.