1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca emekliye 12.000 TL ödeme yatırılacak! Hemen Başvurunuzu yapın!
Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca emekliye 12.000 TL ödeme yatırılacak! Hemen Başvurunuzu yapın!

Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca emekliye 12.000 TL ödeme yatırılacak! Hemen Başvurunuzu yapın!

Türkiye genelindeki 16 milyon emekli için sevindirici bir haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bağlı SSK, bağ-kur ve memur emeklileri arasında merakla beklenen ara zam haberinin yanı sıra bankaların sağladığı ek ödeme fırsatları da gündemde.

A+A-

SON DAKİKA: Emeklilere 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi Türkiye İş Bankası'ndan!

Türkiye genelindeki 16 milyon emekli için sevindirici bir haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bağlı SSK, bağ-kur ve memur emeklileri arasında merakla beklenen ara zam haberinin yanı sıra bankaların sağladığı ek ödeme fırsatları da gündemde. Özellikle Türkiye İş Bankası'nın yeni ödeme duyurusu, emeklilere 12.000 TL ek ödeme sunacağını açıkladı. Detaylar da netleşti. Türkiye İş Bankası, emeklilere yönelik sunulan bu promosyonunun başvurularını sabah saatlerinde açtı. Başvuru yapmak için sadece birkaç adımı takip etmek yeterli. İş Bankası'ndan ek ödeme almak isteyen emekliler, IBAN numaraları üzerinden hızla ödemelerini alabilecekler. Peki, Türkiye İş Bankası'nın promosyon şartları neler ve kimler bu fırsattan yararlanabilir?

Emeklilere Yeni Ek Ödeme Kampanyası Devam Ediyor

Emeklilere yönelik ek ödeme kampanyaları hala devam ediyor. 7500 TL ve üzeri maaş alan tüm emekliler, Ağustos ayı sonuna kadar yeni bir ödeme fırsatından yararlanma imkanına sahip. SGK'ya bağlı olsun olmasın, SSK, bağ-kur veya memur emeklisi fark etmeksizin, emekli olan herkes Türkiye İş Bankası'nın yürüttüğü kampanyadan tam 12.000 TL'lik ek ödeme alma fırsatına sahip. Türkiye İş Bankası, bu özel promosyon fırsatı için başvuruları hızla kabul etmeye başladı. Başvuru yapmak için sadece birkaç dakikanızı ayırmanız gerekiyor. Başvuru formunu doldurmak ve IBAN numaranızı sağlamak, emekli vatandaşlar için ödemenin kapısını aralıyor.

Türkiye İş Bankası'ndan Emeklilere Dev Promosyon

Emekli promosyon kampanyaları Ağustos ayının sonlarına yaklaşırken, Türkiye İş Bankası da emeklilere yönelik yeni bir promosyon fırsatı sunuyor. Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, emeklilerin ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. İş Bankası'na emekli maaşı taşıyan ve bu maaşı 3 yıl boyunca buradan almayı taahhüt eden her emekliye tam 12.000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Bu promosyon miktarı Eylül ayında yeniden gözden geçirilerek belirlenecek. Ağustos ayının sonlarına gelinirken, emekli vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için acele etmekte fayda var.

12.000 TL Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Türkiye İş Bankası'ndan 12.000 TL ek ödeme almak isteyen emekliler için gereken adımlar oldukça basit. Emekliler, T.C. kimlik kartları ile birlikte en yakın İş Bankası şubesine giderek başvuru yapabilecekler. Ayrıca, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru imkanı bulunuyor. Başvuru yapan emekliler, kısa sürede 12.000 TL'lik ödemelerini hesaplarına alabilecekler. Yapmanız gereken tek şey, emekli maaşınızı İş Bankası'na taşımak ve 3 yıl boyunca buradan almayı taahhüt etmek. Başka herhangi bir ek koşul aranmıyor. Emekliler, hızlı ve kolay başvuru seçenekleri ile Ağustos ayının sonlarına doğru sunulan promosyon fırsatlarını değerlendirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.