1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son Dakika Duyurusu Geldi! Nakit İhtiyacı Olan kişilere TC Kimlik Numarası ile 10.000 TL Ödeme verilecek....
Son Dakika Duyurusu Geldi! Nakit İhtiyacı Olan kişilere TC Kimlik Numarası ile 10.000 TL Ödeme verilecek....

Son Dakika Duyurusu Geldi! Nakit İhtiyacı Olan kişilere TC Kimlik Numarası ile 10.000 TL Ödeme verilecek....

Acil para ihtiyacınız var ise 5 dakika içinde onay alacağınız yeni güzel bir kampanya başladı. Çok Uygun faiz oranları ile ödenecek nakit QNB Finansbank tarafından verilecek.Ekonomik zorluklar ve ard arda gelen zamlar nedeniyle bankalardan kredi almak isteyenler hızlı kredi veren bankalara müracaat yapmaktadırlar. QNB Finansbank üstünden işlem yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli

A+A-

QNB Finansbank üstünden işlem yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak nakit kredi kullanabileceklerdir. QNB Finansbank üstünden düşük faiz oranları ile en düşük limitlerde 10.000 TL ödeme yapılacaktır. 10.000 TL ödeme müracaat için banka şubelerine giderek ya da SMS atarak hemen kredi sonucunu alabileceklerdir. QNB Finansbank kredi müracaat yapmak isteyenler 5030 numarasına mesaj atarak 5 dakika içinde kredi sonucunu öğrenebileceklerdir.

5030 numarasına mesaj atarak kredi kullanmak istiyorsanız TC kimlik numaranıza 5030 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi müracaat yapacak olan kişiler 1.39 faiz oranları ile kredi alabileceklerdir. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler belirlenen şartlar dahilinde kredi notu 1200 ve üstünde olması halinde nakit onayı alabileceklerdir.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu İçin Nasıl Yapılır?

Banka müşterileri 0 850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattını da arayarak kesintisiz olarak 7/24 saat ihtiyaç kredisi için müracaat yapma olanağına sahiptir.

TC Kimlik Numarası İle 5030’a SMS Atılarak Anında Başvuruda Yapılabilir.
QNB Mobil uygulamasına girerek burdan QNB mobil kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Bu işlemler için internet bankacılığı şifresi gerekmektedir.
Kredi müracaatı için en yakın ATM'Ye giderek kredi müracaatıda bulunabilirsiniz.

Kredi müracaatı için gelir belgesiz kred alabilmeniz için bankanın müşterisi olsanız da olmasanız da banka şubelerine giderek kredi müracaatsu yapabilirsiniz.

Kredi fırsatından faydalanabilmek için QNB Finansbank dijital şubesi kullanılarak veya mobil üstünden müracaat yapılabilir. Yapılacak müracaatta her hangi bir belgeye gerek duyulmamaktadır. Farklı amaçlarla verilen diğer kredi seçeneklerine de bakmak yararlı olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.