1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Son Dakika Duyursu! En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapılacak! Adayların Başvuru Yapabileceği Kontenjanları ve detayları...
Son Dakika Duyursu! En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapılacak! Adayların Başvuru Yapabileceği Kontenjanları ve detayları...

Son Dakika Duyursu! En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapılacak! Adayların Başvuru Yapabileceği Kontenjanları ve detayları...

Güngören Belediye Başkanlığı’ndan yayınlanan ilanda, belediye bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Zabıta Memuru ve Memur alımı yapılacağı duyuruldu. En azca lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan Belediye, tekrar beraberinde en az 70 KPSS puan şartı arıyor.

A+A-

Güngören Belediyesi’nden piyasaya çıkan ilana bakılırsa belediye bünyesinde istihdam edilmek suretiyle minimum lise mezunu 25 işyar alımı yapılacak. Güngören Belediye Başkanlığı’ndan yayınlanan ilanda, belediye bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Zabıta Memuru ve Memur alımı yapılacağı duyuruldu.

En azca lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan Belediye, tekrar beraberinde en az 70 KPSS puan şartı arıyor.

Adayların Başvuru Yapabileceği Son Tarih

Güngören Belediyesi Zabıta ve işyar alımı başvurulan 29 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 1 Temmuz 2022 mesai bitimi kısaca saat 16.30’a kadar devam edecek. Mesai bitiminden sonrasında yapılan başvurular geçerli sayılmayacak. Adaylar Güven Mahallesi Marmara Caddesi No:38 GÜNGÖREN İSTANBUL adresinde yer edinen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunabilecek.

Postada oluşacak gecikmelerden belediye görevli olmayacak.
Bay ve kg ölçümü sonrasında geçerli şartlara haiz adaylar, istenilen belgeler ile müracaatlarını tamamlayabilecekler.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları Neler?

A)Türk vatandaşı olmak.

B)Kamu haklarından yoksun bulunmamak.

C)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan ötürü bir sene yada daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet. Hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli batkı, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yada kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

D)Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak yahut askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yada yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
E)Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bilinçli hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak.

Adayların Başvuru Yapabileceği Boş Kontenjanlar

1qwwwwww.jpg12qwwww.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.