1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika: Akbank Açıklama Yaptı ve Artık Faiz Olmayacak Dedi!
Son Dakika: Akbank Açıklama Yaptı ve Artık Faiz Olmayacak Dedi!

Son Dakika: Akbank Açıklama Yaptı ve Artık Faiz Olmayacak Dedi!

Akbank’tan son dakika açıklaması geldi ve artık faiz olmayacak dedi. Akbank birçok kişiye hafta sonu faizsiz nakit avans kampanyasını duyurdu…

A+A-

Akbank’tan son dakika açıklaması geldi ve artık faiz olmayacak dedi. Akbank birçok kişiye hafta sonu faizsiz nakit avans kampanyasını duyurdu…

Akbank vatandaşların işlerini kolaylaştırmak adına sürekli olarak atılımlar yapan bir bankadır. Bununla beraber birçok kişinin işine yarayacak ve beğeneceği kampanyalar oluşturarak gençleri de ihmal etmemektedir. Küçükten büyüğe herkesi etkileyen bu kampanyalara kolaylıkla katılabilirsiniz.

Akbank FAV Adında Gençlik Klübü Kuruyor

Akbank FAV adında kurduğu bir gençlik klübü ile içerisinde bulunan gençlere büyük fırsatlar sunuyor. FAV kampanyasına katılmak isteyen kişiler 26 yaşından küçük ve üniversite öğrenciyse FAV üzerinden katılım sağlayabilirler. Akbank’ın kurduğu FAV gençlik klübü ile beraber öğrenciler pek çok avantaja sahip olmaktadır.

Akbank’ın FAV gençlerine sunduğu avantajlardan biri faizsiz nakit avans uygulaması olmaktadır. Aynı zamanda bu uygulama sadece artı para hesabında geçerli olacaktır. Kişiler faizsiz olarak hafta sonu kampanyası olan cuma günü saat gece 12 ile Pazar gece 12’ye kadar nakit çekebilecekler. Yani vadesiz hesaba ait olan artı para hesabı ile öğrencilere faiz işlenmeyecek böylelikle gençler hafta sonlarını değerlendirebilecekler.

FAV Gençlik Klübü Başvuru Şartları Nedir?

FAV yani Faizsiz Hafta Sonu fırsatları için yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlar 26 yaşından küçük olması ve aynı zamanda kişilerin üniversite de okuyor olmasıdır. Bu şartlara ek olarak kişiler vadesiz hesabında artı para limiti olması gerekmektedir. Çekilen nakit avanslar ile artı para hesabı limiti sınırlanacak. Bu limitleri ise Akbank kendisi belirlemektedir. Normal zamanda kullanılanartı para hizmetleri ise hafta sonu kampanyasında geçerli olmamaktadır.Kişiler FAV kayıt yaptırmak istedikleri zaman gençler Akbank şubelerine giderek FAV’a katılabilecekler.

Akbank’ın Gençlere Sunduğu Fırsatlar

Akbank mobil uygulamaları üzerinden de kişiler FAV’a katıl seçeneği ile bu kampanyaya dahil olabilecekler. Böylece gençler faizsiz hafta sonu harçlıklarından yararlanabilecekler. Akbank’ın gençlere sağlamış olduğu bu fırsatlar ile beraber her ay mobil uygulama üzerinden yapılan on havale işleminde EFT ücretleri kesilmeyecek. Bu şekilde öğrenci olan kişiler Akbank’ın sunduğu tüm bu hizmetlerden yararlanabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.