1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Son dakika: Acun Ilıcalı’ya kötü haber verildi! Ölüm haberinin ardından Acun Ilıcalı…
Son dakika: Acun Ilıcalı’ya kötü haber verildi! Ölüm haberinin ardından Acun Ilıcalı…

Son dakika: Acun Ilıcalı’ya kötü haber verildi! Ölüm haberinin ardından Acun Ilıcalı…

Ünlü televizyon yapımcısı olarak dikkatleri çeken Acun Ilıcalı’ya gelen kötü haber karşısında yıkıldı. Ölüm haberi ile yıkılan Acun Ilıcalı; şahsına ait sosyal medya hesabından hep kalbimde yaşayacaksın sözlerine yer verdi.

A+A-

Ülkenin en ünlü televizyon yapımcılarından bir tanesi olarak bilinen Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde çok yakın dostlarından bir tanesini kayıp etti. Exxen üzerinde çalışmasına devam ettiği sırada arkadaşı için kötü haberi aldı.

Sık sık kullandığı sosyal medya hesabı adresinden bu sefer de üzücü olayı yayınladı. TV8 sahibi Acun Ilıcalı sevenleriyle derin üzüntüleri paylaşırken çok derin üzüntüler yaşadığını dile getirdi.

Acun Ilıcalı’dan paylaşım…

Yakın arkadaşlarından bir tanesi olan Levent Bozkurt’un hayatını kayıp ettiğini öğrenen Acun Ilıcalı paylaşımı sırasında şu sözlere yer verdi. Bu anlarda; ‘’ İyilik delisi, kalbinin güzelliği ile bilinen sevgili dostum, bu güne kadar paylaştığımız güzellikleri, her zaman bana olan desteğini, gözlerindeki o ışığı asla ve asla unutmayacağım. ‘’ sözlerine yer verdi.

Ünlü TV yapımcısı hangi arkadaşı için bu sözleri yazdı biliniyor ama eski ve yakın bir arkadaşı olduğu gelen bilgiler arasında. Her zaman gerçek bir dostu olduğunu ve her daim kalbinde yaşayacak olduğunu aktardığı paylaşıma binlerce yorum geldi. Seda Sayan da Acun Ilıcalı’yı yalnız bırakmayan isimlerden bir tanesi oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.