1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son 10 yılın en büyük kredi kampanyası! 5 Bin TL kredi kampanyası resmen rekor kırıyor…
Son 10 yılın en büyük kredi kampanyası! 5 Bin TL kredi kampanyası resmen rekor kırıyor…

Son 10 yılın en büyük kredi kampanyası! 5 Bin TL kredi kampanyası resmen rekor kırıyor…

5 bin TL ihtiyaç kredisi başvuru şartları belli oldu. 5 bin TL ihtiyaç kredi şartlarının neler olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Halkbank, Enpara ve Akbank ihtiyaç kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. 5 bin TL’ye varan kredi fırsatları gelmeye devam ediyor.

A+A-

Ziraat bankası ihtiyaç kredi fırsatları…

Ziraat bankası hem şubelerinden hem de internet bankacılığından başvuru yapan herkese anında 5 bin TL kredi fırsatları veriyor. Banka tarafından sadece yüzde 1,79 faiz oranı belirlendi. 36 ay vade fırsatları ile 3 ay ertelemeli olarak 5 bin TL kredi fırsatı geliyor.

Halkbank’tan ihtiyaç kredi fırsatları…

Halkbank ihtiyaç kredi fırsatları sahibi olmak isteyen vatandaşlar anlık olarak başvuru yaparak 5 bin TL kredi alabilecek. Yüzde 1,75 faiz oranı 36 ay vade ile krediler verilecek. Başvuru yapanlar için 3 ay erteleme fırsatları da gelecek.

Enpara’dan ihtiyaç kredi fırsatları…

Dijital banka platformlarından bir tanesi olarak yer alan Enpara ihtiyaç kredi fırsatı ile vatandaşların dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Yüzde 1,65 faiz oranı ile müşterilerine 36 ay ve ilk üç ayı ertelemeli olarak kredi fırsatları sunulacak. Aranan şartlara uygun olan kişiler ev adresi ya da iş yeri adresi olarak kullanabilecekler.

Akbank’tan ihtiyaç kredi fırsatları…

Akbank ihtiyaç kredisi fırsatı olarak başvuran herkese 5 bin TL veriyor. Başvuru yapmak isteyenler şubelere üzerinden yapabilecekleri gibi, Akbank direkt uygulaması ile online olarak başvuru yapabilecekler. SMS ile başvuru fırsatlarının gelmesi 5 dakika içerisinde başvuru alternatiflerini sunuyor 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi seçenekleri için KREDİ boşluk TC kimlik numarası yazılarak 4425 numarasına gönderilerek başvuru yapılabilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.