1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Şok Üstüne Şok! Hercai Dizisinde Neler Oluyor? Diziden Biri Daha Ayrılıyor!
Şok Üstüne Şok! Hercai Dizisinde Neler Oluyor? Diziden Biri Daha Ayrılıyor!

Şok Üstüne Şok! Hercai Dizisinde Neler Oluyor? Diziden Biri Daha Ayrılıyor!

En son 50. bölümü yayınlanan Hercai dizisinde bir ayrılık daha yaşanıyor. Diziden, Aslan Aslanbey'i canlandıran Doğan Bayraktar ayrılmış idi. Bu vedanın ardından bir ayrılık daha geliyor. Dizinin köklü oyuncularından birinin, izlenme rekorları kıran diziden ayrılacağı konusunda bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

3 sezondur cuma akşamları izleyicileri ile buluşan ünlü dizi Hercai ile ilgili son zamanlarda sosyal medya üzerinden bir iddia ortaya atıldı. Bilindiği üzere diziden en son Aslan Aslanbey karakterine hayat veren ünlü oyuncu Doğan Bayraktar ayrılmıştı. Bunun ardından köklü bir oyuncunun daha diziden ayrılacağına dair bir iddia ortaya atıldı. Peki, konunun detayları neler?

Hercai Dizisinden Bir Kişi Daha mı ayrılıyor?

ATV'nin sevilen dizilerinden bir tanesi olan Hercai, pek çok başarılı oyuncuyu bir araya getirmiş ve izlenme rekorları kırmış bir dizi. 3 sezondur her cuma ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan dizi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bilindiği üzere diziden en son Doğan Bayraktar ayrılmıştı. Başka bir oyuncunun daha diziden ayrılacağına dair sosyal medya üzerinde çeşitli iddialar dolaşıyor.

Dizi, ilk yayınlandığı andan itibaren pek çok insanı ekranlara kilitlemiş idi. Dizinin 3. sezonu da aynı başarıya sahip. İzlenme rekorlarına sahip olan dizi, ATV'nin de yüzünü güldürüyor. Diziyi izleyen pek çok kimse, dizinin bir sonraki bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor. Dizinin geçtiğimiz bölümünde Doğan Bayraktar'ın hayat verdiği Aslan karakteri ölmüş idi. Bu ölüm ile birlikte sırlar ortaya çıkmış ve her şey yerli yerine oturmuştu. Fakat bu olayın ardından bir karakterin daha Hercai dizisinden ayrılacağı konuşuluyor. Bu iddialara göre Sultan karakterini canlandıran Gülçin Santırcıoğlu da diziden ayrılacak.

Gülçin Santırcıoğlu, Hercai dizisinde Sultan karakterini canlandırıyor. Fakat gelen bilgilere göre diziden Sultan karakterinin çıkacak olması, pek çok insanın hayal kırıklığına uğramasına sebebiyet verdi. İddiaya göre Sultan karakteri, oğlu Aslan'ın ölümünden sonra diziden çıkacak. Sultan karakterinin hangi bölümde diziden ayrılacağına dair herhangi bir bilgi yok. Fakat bilindiği üzere Sultan karakteri dizinin ilk bölümünden beri dizide bulunan karakterlerden bir tanesi. Sultan karakterinin diziden ayrılacak olması, dizide kartların yeniden dağıtılacağına bir işaret!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.