1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Şok Market Aktüel kataloğu 11-14 Temmuz..! Teba Vantilatör 179 TL
Şok Market Aktüel kataloğu 11-14 Temmuz..! Teba Vantilatör 179 TL

Şok Market Aktüel kataloğu 11-14 Temmuz..! Teba Vantilatör 179 TL

Şok marketler zinciriher hafta aktüel ürünler kataloğu yayınlamaya devam ediyor. 11-14 Temmuz 2020 tarihleri arasında Şok marketlerde birden fazla kategoride birçok indirimli ürün bulunuyor. 11-14 Temmuz aralığında Şok marketlere gelen indirimli ürünlerden en çok dikkat çeken ürün Teba Vantilatör oldu.

A+A-

Şok marketler zinciriher hafta aktüel ürünler kataloğu yayınlamaya devam ediyor. 11-14 Temmuz 2020 tarihleri arasında Şok marketlerde birden fazla kategoride birçok indirimli ürün bulunuyor. 11-14 Temmuz aralığında Şok marketlere gelen indirimli ürünlerden en çok dikkat çeken ürün Teba Vantilatör oldu. Elektronik ürünlerin yanı sıra giyim ve gıda kategorilerinde de oldukça indirimli ürünler sunan Şok marketler zinciri bu haftada müşterilerinin ilgi odağı oldu.

11 Temmuz 2020 tarihinde Şok marketlere gelecek olan Teba Vantilatör 70W güç, 5 kanatlı pervane, 3 hız kademesi, 2 yöne salınım mekanizmalı, 157cm ayarlanabilir yükseklik ve aşırı ısınmaya karşı motor koruması özellikleri ile kalitesini konuşturuyor. Teba Vantilatör tüm bu özelliklerine ve kalitesine göre piyasa değerinin çok daha altında bir fiyata 11 Temmuz 2020 tarihinde Şok marketlerde satışa sunulacaktır. 179 TL ile satışa sunulan Teba Vantilatör piyasa değerinin çok daha altında bir fiyat ile satışa sunularak hem kullanıcılarını hem de kullanıcılarının cebini serinletecek.

Şok marketler zinciri her hafta güncel olan indirimli ve kampanyalı ürünleri sizler için katalog halinde yayınlıyor bizler de yayınlanan bu katalogdaki indirimli ve kampanyalı ürünleri sizler için bir araya getirerek ihtiyacınız olan ya da almayı hayal ettiğiniz birçok ürünü sizlere piyasa değerinin çok daha altında bir fiyata sahip olmanızı sağlıyoruz. Gelecek haftalarda ki tüm indirim ve kampanyalı ürünlerden haberdar olmak isterseniz eğer sayfamızı takip ederek ihtiyacınız olan ürünleri ya da hayalinizdeki ürünlere çok daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz.

11-14 Temmuz indirimli Şok market ürünleri

  • LedString Aydınlatma 10’lu 29,99 TL
  • Tekli Dolap Işığı 19,95 TL
  • Teba Vantilatör 179,00 TL
  • Kadın/Erkek Plaj Terliği 16,99 TL
  • Çocuk Plaj terliği 13,99 TL
  • Jakarlı Plaj Havlusu 14,95 TL

ok-market-katalog-brosur.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum