1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. SMS ile kredi imkanı! TC numaranız ile 36 ay vadeli 30 bin lira kredi başvurusu yapabilirsiniz! Bankaya gitmeden hemen paranızı
SMS ile kredi imkanı! TC numaranız ile 36 ay vadeli 30 bin lira kredi başvurusu yapabilirsiniz! Bankaya gitmeden hemen paranızı

SMS ile kredi imkanı! TC numaranız ile 36 ay vadeli 30 bin lira kredi başvurusu yapabilirsiniz! Bankaya gitmeden hemen paranızı

Pendemi süreci sonrasında vatandaşların krediye olan ihtiyaçları artarken SMS ile kredi imkanı pek çok vatandaşın yüzünü güldürdü. Bu kapsamda vatandaşlar SMS ile kredi başvurusu yaptıklarında 30 bin liraya kadar olan kredi imkanlarından faydalanabilmektedirler. TC numaranız ile 36 ay vadeli 30 bin lira kredi başvurusu nasıl yapılır?

A+A-

Pendemi süreci sonrasında vatandaşların krediye olan ihtiyaçları artarken SMS ile kredi imkanı pek çok vatandaşın yüzünü güldürdü. Bu kapsamda vatandaşlar SMS ile kredi başvurusu yaptıklarında 30 bin liraya kadar olan kredi imkanlarından faydalanabilmektedirler.

Yine KrediGO uygulaması sayesinde vatandaşlar hangi bankada olursa olsunlar yine de başvurularını gerçekleştirerek hemen bu kredilerden faydalanabilmektedirler. Eğer kredi başvurusu yapan vatandaşlar QNB Finansbank müşterileri ise kredi başvurularının onaylanması durumunda hemen kredilerden faydalanabilmektedirler. Vatandaşlar hiçbir şart ya da gereklilik olmadan istedikleri her an SMS ile kredi başvurusu yapabilmektedirler.

Bu kapsamda ilgili bankaların müşterileri olmamaları durumunda bile kredi başvuruları değerlendirmeye alınmaktadır. Pek çok vatandaş SMS ile ön başvurularını oluşturmaktadır. Ancak daha sonrasında lgili şubelere giderek esas başvuruların yapılması gerekmektedir. İşte 30 bin liraya kadar kredi imkanı ve merak edilen ayrıntılar…

Finansbank tarafından yapılan duyuru kapsamında pek çok vatandaş SMS ile kredi başvurusu yapabilecekler. Finansbank müşterisi olmayan vatandaşlar da SMS ile kredi başvurularını yapabilmektedirler. Aynı zamanda bu bankanın müşterileri başvurularını anında gerçekleştirebilmektedirler.

Yine QNB Finansbank’ın Alo kredi hattını arayan vatandaşlar da telefon aracılığıyla hemen kredi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Bu kapsamda telefon ve internet üzerinden başvurularını gerçekleştiren müşterilerden herhangi bir belge istenmeyecektir. Farklı kredi imkanlarından faydalanmak isteyen pek çok vatandaş QNB Finansbank tarafından sunulan bu kredi imkanlarına başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Finansbank ihtiyaç kredileri ve 30 bin liraya kadar kredi imkanı

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik olumsuzluklar ardından birçok banka harekete geçerken Finansbank’tan da önemli bir adım atıldı ve Finansbank ihtiyaç kredileri açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar acil kredi başvurularını gerçekleştirerek bu avantajlardan faydalanabilmektedirler.

 Şartlara uygun olan müşteriler TC kimlik numaraları ile SMS göndererek kolaylıkla kredi başvurusu yapabilmektedirler. Yine kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar SMS yerine internet bankacılığı kullanarak da tek tıkla kredi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. İşte QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç destek kredileri ve merak edilen detaylar…

Kolay ödemeli kredi imkanı

Finansbank tarafından sunulan kredi imkanlarından birisi de kolay ödemeli kredi imkanı olmaktadır. Bu kapsamda vatandaşlar ihtiyaç durumlarında hemen kredi kullanarak taksitlerini düşük miktarlarda başlatabilmektedirler.

Taşınma kredisi

QNB Finansbank taşınma kredisi de vatandaşların büyük ölçüde ilgilerini çekmiş durumda. Bu kapsamda farklı bankaların müşterileri de kredi imkanından faydalanabilmektedirler. Bu kapsamda son bir yıl içerisinde Finansbank’tan kredi kullanmayan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek özel oranlar ile bu kredi imkanlarından faydalanabilmektedirler.

Doğum günü kredisi

Finansbank tarafından kişiye özel olarak sunulan kredi imkanı ise doğum günü kredisi olmaktadır. Finansbank müşterileri doğum günlerinde kendilerine özel olarak sunulan bu kredi imkanından faydalanabilmektedirler.

Borç transferi kredisi

Finansbank’ın sunduğu kredi imkanlarından birisi de borç transferi kredisi olmaktadır. Bu kapsamda vatandaşlar diğer bankalara olan ve ödeyemedikleri borçlarını kapatmak adına bu kredi imkanlarından faydalanabilmektedirler. Özellikle de borçlarını tek bir yerde toplamak isteyen vatandaşlar bu kredi imkanından faydalanarak Finansbank ile ödemelerini daha düzenli bir hale getirebilmektedirler.

İhtiyaç kredisi

Finansbank 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi de vatandaşların büyük ölçüde ilgilerini çekmiş durumda. Özellikle de pandemi sürecinde nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar hemen bu kredi imkanından faydalanarak ödemelerine 3 ay sonunda başlayabilmektedirler.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvuru nasıl yapılır?

Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredilerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını çeşitli şekillerde gerçekleştirebilmektedirler. Bu kapsamda Finansbank hesabı olan vatandaşlar “Hemen Başvur” butonu üzerinden tek bir tık ile kredi başvurularını yapabilmektedirler.

Aynı zamanda 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattı üzerinden de günün her saati kredi başvuruları yapılabilmektedir. Finansbank kredi başvuru yapmak isteyen kişiler aynı zamanda KrediGO uygulaması üzerinden de hangi bankanın müşterisi olursa olsunlar kredi başvurularını gerekleştirebilmektedirler.

Yine SMS üzerinden kredi başvurusunu yapmak isteyen vatandaşlar da TC kimlik numaralarını 5030’a SMS olarak gönderdikleri zaman da kredi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Kredigo Uygulaması Nasıl İndirilir?

KrediGo uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Finansbank çalışma saatleri

Şubelerde işi olan pek çok kişi Finansbank çalışma saatleri hangi saatler arasındadır diye merak etmektedir. QNB Finansbank çalışma saatleri sabah 09:00 ve akşam 17:00 olmaktadır. Öğle arası ise 12:30 ve 13:30 arasındadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.