1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Skandal iddia ile gündemde yer alıyordu! ‘’ Songül Karlı ile eşin seni aldatıyor.’’
Skandal iddia ile gündemde yer alıyordu! ‘’ Songül Karlı ile eşin seni aldatıyor.’’

Skandal iddia ile gündemde yer alıyordu! ‘’ Songül Karlı ile eşin seni aldatıyor.’’

Songül Karlı sürekli estetikleri ve olay pozları ile gündemde yerini alırken bu sefer farklı bir bomba iddia ile gündemde yerini aldı. Metin Yüncü’nün eski eşinden gelen iddialar karşısında benim yuvamı yıktı sözleri bomba gibi ekranlarda yerini aldı.

A+A-

Son zamanların gündemden ismi inmeyen isimlerden bir tanesi olması dikkatlerden kaçmıyordu. Olay pozları ve estetiklerinden sonra Metin Yüncü’nün eski eşinin yuvamı yıktı sözleri olay yarattı.

Eski eşi olan Metin Yüncü tarafından dolandırılmış olduğu ve bütün malını kaybetmiş olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Songül Karlı hakkında olaylar gündemde dikkatleri çekmeye başladı. Metin Yüncü’nün eski eşi olan Mediha Ersoy, yıllar sonra ilk defa konuştu ve sessizliğini bozdu. Songül karlı aslında bizim aile dostumuzdu, bu sıralarda bile eşime karşı olan bakışları hep farklıydı sözleri olay yarattı. Kendisine bir mesaj geldiğini ve kocasının Songül Karlı ile kendini aldattığını öğrendiğini, birliktelikleri evli oldukları sürede başladığını, aslında kadına mesaj atan kişinin Songül Karlı’nın abisi olduğunu söylese bile, aslında Songül bence kendisi attı ifadelerine yer verdi.

Songül Karlı ve Metin Yüncü…

‘’ 5, 6 ay boyunca eşinin peşinden koştuğunu dile getirse bile, en son ısrarları ile adamı kendisi ikna etmiş. Programlarını basmayı her ne kadar çok istesem bile hem çocuğum hem de ailem izin vermedi. Ama Songül Karlı tarafından eski eşi için yapılan iddialar karşısında çok şaşkınım.’’ İfadelerine yer verirken aslında program reytingleri artması için eşim ile programda evlenmişti.

Ünlü şarkıcıdan gelen açıklama; ‘’ FOX ekranlarında yayına devam eden program yapımcıları program 89. Olunca bir gün geldi ve artık evleneceksin dediler, olay böyle gelişti. ‘’ ifadeleri gündemde yer almıştı. İfadesi sırasında; ‘’ aslında Metin Yüncü öyle tanıdığım ya da sevdiğim bir adam da değildi. Dört sene boyunca süren evlilik hayatımızda toplasan bir yıl evde kalmadı ve en kötü 40 kere kapıya koydum eşyalarını. ‘’ ifadeleri ile yer almıştı.

Eski eşinden dolayı tam 35 milyon TL değerinde kaybı olduğunu kendisini de dolandırmış olduğuna yer vermişti. Kendisinden şiddet gördüğünü açıklayan karlı aslında çocuğunu geleceği için o günlerde sustuğunu, dolandırıldıktan sonra göz altın alındığını ve yurt dışında çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest olduğunu dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.