1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Siz hala kredinizi almadınız mı? Halk bankası 10 bin lira temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?
Siz hala kredinizi almadınız mı? Halk bankası 10 bin lira temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Siz hala kredinizi almadınız mı? Halk bankası 10 bin lira temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Korona virüs kapsamında vatandaşa destek amacıyla verilen temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ederken, başvurmuş olan ihtiyaç sahipleri de ‘’Halkbank kredi başvuru sorgulama’’ sonuçlarını merak ediyor. Halk bankası temel ihityaç kredisi başvurusu nasıl yapılır, başvuru sonuçları açıklandı mı ve başvuru sorgulama ekranına nasıl ulaşabilirsiniz merak ettiğiniz soruların hepsi nutuk.com.tr'de

A+A-

Korona virüs kapsamında vatandaşa destek amacıyla verilen temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ederken, başvurmuş olan ihtiyaç sahipleri de ‘’Halkbank kredi başvuru sorgulama’’ sonuçlarını merak ediyor. Düzenlediği kampanya ile ihtiyaç sahiplerine 1000 TL ile 10.000 TL arasında değişen miktarlarda kredi veren Halkbank, 6 ay sonra ilk taksitin ödenmeye başlanacağı kredilere oldukça düşük faiz uyguluyor.

Düşük faizli ihtiyaç kredisi almak isteyenler bankaya gitmeden internet üzerinden başvuru yaparak bu haktan yararlanabiliyor. Halkbank tüketici kredisine başvuru nasıl yapılır? Haberimizin devamında 6 ay geri ödemesiz Halkbank kredisine başvuru ve sorgulama nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Halkbank Temel İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvuru Sorgulama Ekranı

Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında vatandaşın ekonomik sorunlarını hafifletmeye yönelik olarak verilen krediler hane halkının toplam aylık gelirinin 5 bin TL altında olması şartıyla veriliyor. İhtiyaç sahiplerinin temel gıda, kira, elektrik gibi zorunlu giderlerini karşılamak amacıyla kullanıma sunulan krediler aylık %0,49 faiz oranı ve 6 ay ödemesiz olarak 36 aya varan vade seçenekleriyle veriliyor. Kamu bankaları tarafından kullanıma sunulan kredilerden aynı haneden sadece 1 kişinin başvurması gerekiyor. Ayrıca başvuru yapan kişi, aynı amaçla kredi veren kamu bankalarından sadece birine başvuru yapabiliyordu.

Halkbank tarafından kullanıma sunulan kredilerden yararlanmak için Halkbank internet şubesine giriş yapılarak anasayfadaki yönergeleri takip etmek ve gereken bilgileri tam ve eksiksiz bir şekilde doldurmak gerekiyor. İnternet şubesi üzerinden Başvuru Bireysel Kredi Başvurusu>Kredi türü>Tüketici Kredisi>Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi yönergeleri izlenerek başvuru tamamlanıyor.

Bu yöntemin dışında cep telefonunuzdan Halkbank Mobil Şubeye giriş yaparak Kredi Başvurusu>Kredi Türü>Tüketici Kredisi>Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi yönergelerini izleyerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bir diğer kredi başvuru seçeneğinde ise Halkbank sesli iletişim hattı olan 0850 222 0 400’ü aramak gerekiyor. Sesli yanıt sistemini kullanmak suretiyle yapacağınız başvuruda önceliklendirilmiş işlemler menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi seçeneğini tercih ederek kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum