1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sivri dilli halleri ile bilinen Berna Laçin yine herkesi şok etti! İsteyenler linçleyebilir dedi, yapacağını yaptı…
Sivri dilli halleri ile bilinen Berna Laçin yine herkesi şok etti! İsteyenler linçleyebilir dedi, yapacağını yaptı…

Sivri dilli halleri ile bilinen Berna Laçin yine herkesi şok etti! İsteyenler linçleyebilir dedi, yapacağını yaptı…

Ünlü oyuncu Berna Laçin; sivri dilli yapısı ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu sefer de tiyatrolar ile ilgili çok çarpıcı bir noktayı ele aldı.

A+A-

Her ne kadar tiyatroların kendisi için çok önemli bir yere sahip olsa bile yine de pek güvenli olmadığını anlatan oyuncu şu sözler ile gündem yarattı: ‘’ isteyenler linçleyebilir’’ sözü ile konuşmasına giriş yapan Laçin bu konu hakkında farklı riskleri geçmişte aldığının ve hala alabileceğinin altını çizerken bu sefer durumun farklı olduğunu aktardı. Toplum sağlığının risk altında olmasına değinen Laçin üzgünüm ama bir gerçek dedikten sonra görünmeyen silah olan savaşta tiyatrolar pek de güvenli olamıyor.

Berna Laçin kimdir?

Ünlü oyuncu Berna Laçin; İzmir’de 20 Ağustos 1970 tarihinde dünyaya geldi. Lise eğitimine kadar İzmir’de kalan Laçin; lisenin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünü kazanmasının ardından ailesi ile beraber İstanbul’a yerleşti. Oyunculuğa olan merakı ve düşkünlüğünden dolayı mimarlık eğitimine ara verdi ve 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne geçiş yaptı. Mezun oluşunun ardından Şafak Yıldızları oyunu ile Kenter Tiyatrosu’nda sevenleri ile buluştu. Profesyonel tiyatroculuk hayatının ardından 1990 yılında televizyon dünyasına ilk adımları atarak birçok dizi ve yapımda rol aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.