1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Sınava girecekler dikkat! YKS ve LGS’de flaş gelişme: 2021 YKS ve LGS ne zaman yapılacak, sınav konuları belli oldu mu?
Sınava girecekler dikkat! YKS ve LGS’de flaş gelişme: 2021 YKS ve LGS ne zaman yapılacak, sınav konuları belli oldu mu?

Sınava girecekler dikkat! YKS ve LGS’de flaş gelişme: 2021 YKS ve LGS ne zaman yapılacak, sınav konuları belli oldu mu?

YKS ve LGS ile ilgili kafaları karıştıran sorular öğrencilerin bu sene neler olacak diye zorlanmalarına neden oluyor. MEB tarafından gelen açıklamalar sırasında YKS ve LGS hakkında hangi konuların olacağı sorusuna yanıt verildi.

A+A-

YKS ve LGS sorularına yanıt verildi…

2021 YKS ve LGS soruları hakkında merak edilen konular hakkında son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen açıklamalara göre müfredat hakkında alınan son kararlar aktarıldı.

Gelen açıklama sırasında; ‘’ LGS ve YKS gibi merkezi olarak yapılan sınavlar ile ilgili en ufak bir değişiklik olması söz konusu olmazken, öğrenciler verilen tüm müfredattan sorumlu tutulacaktır. ‘’ tarzında gelen açıklama ile dikkatleri çekti

YKS ve LGS ne zaman yapılacak?

Binlerce liseden üniversiteye geçmek için hazırlanan öğrencilerin ilk basamakları olan LGS sınavının 6 Haziranda yapılması bekleniyor. YKS tarihi net bir şekilde belli olmadı. Fakat sınavların haziran ayında olması ön görülen bilgiler arasında oluyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.