1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sinan Akçıl’dan Büyük İtiraf! İlk Kez Tek Eşliyim…!
Sinan Akçıl’dan Büyük İtiraf! İlk Kez Tek Eşliyim…!

Sinan Akçıl’dan Büyük İtiraf! İlk Kez Tek Eşliyim…!

Sinan Akçıl, Armağan Çağlaya’nın sunduğu Youtube programı Gör Beni’ye konuk oldu. Özel hayatı ile ilgili birçok soru ile karşı karşıya kalan Sinan Akçıl şok edici bir açıklamada bulunarak ilk kez tek eşe sahip olduğunu söyledi. Müzik kariyerine ve yaşamına dair pek çok soruyu yanıtlayan Akçıl sevenleri fazlasıyla şaşırttı.

A+A-

Armağan Çağlaya’nın yönelttiği ‘çok mu fazla spor yapıyorsunuz?’ sorusuna ‘sporu çok aza indirdim. Birçok kişi tarafından kilo aldığım dile getirildi. Fit bir görünümden çok iri yarı bir kamyon şoförüne bebeksi bir surat yapmışlar gibi oldum. Aslında vücudumda fazla yağ yok. Kendime özel milli takım kondisyoneri tuttum. Hoca 3 hafta içerisinde 6 kilo vermemi sağladı. Bu konuda biraz takıntılarım var. En iyisi olabilmek için uğraşıyorum. Yanıtlarını verdi.

Tek Çocuk musunuz? Sorusuna ilginç yanıt veren Akçıl cevabı ile şaşırttı. ‘Aslında net olan 2 brüt 6 kardeşiz. Ablam ile ben ikiz kardeşleriz. Aynı anne ve babadan fakat yıllar sonra merhaba diyerek biri geldi ve ben Selen Akçıl ablanızım dedi. Meğer babamın annemden önceki eşinden bir kız çocuğu varmış. Biz kardeşlerden saklamışlar. Hatta annem bir süre Selen’ e annelik dahi yapmış. Daha sonra öğrendik ki bir de abimiz varmış. O da Alman bir anneden. Babam annemden sonra yeniden evlendi ve ikiz çocukları oldu. Yani anlayacağınız babamı Müge Anlı dahi arasa büyük bir ihtimalle babam bir yerlerde çocuk yapıyor olur. Yıllarca adım boşuna çapkına çıktı. Genetikmiş demek ki!’ Cevabını verdi.

 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.