1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sihirli Annem Yeniden Başlıyor! Yeni Oyuncular ve Konusu Herkesi Şaşırttı…
Sihirli Annem Yeniden Başlıyor! Yeni Oyuncular ve Konusu Herkesi Şaşırttı…

Sihirli Annem Yeniden Başlıyor! Yeni Oyuncular ve Konusu Herkesi Şaşırttı…

Türk televizyon tarihine damgasını vuran yapımlardan bir tanesi olan ve fantastik bir çocuk dizisi olarak yer alan Sihirli Annem; çok uzun yıllar boyunca ekranlarda kalmayı başarmıştı. 2003 yılının başlarında ekranlarda yerini almaya başlayan dizi tam 9 yıl boyunca ekranlarda yer alarak 2012 yılına kadar devam etmişti.

A+A-

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden bir tanesi olmayı başarmıştı. Yayına alındığı dönem ile beraber tekrarları ile beraber ilerleyen süreçlerde de ilgi görmeyi başaran dizi içerisinde genç olan oyuncuların yanı sıra usta isimler de dikkatleri çekiyor. İnci Türkay – Şahap Sayılgan – Nevra Serezli – Ebru Karanfilci – Metin Serezli – Gül Onay – Defne Joy Foster oyuncuların sadece bazıları…

Oldukça geniş bir kadrosu olan Sihirli Annem dizisinin tekrardan yeni bölümlerinin çekilme ihtimalleri ile ilgili bir haber de gündemde yerini alan konulardan bir tanesi oldu. Her ne kadar yeni bölümler gerçekten de çekilecek olsa bile bu bölümler televizyonda değil de farklı bir platform içerisinde yer alacak. Acun Ilıcalı tarafından çok yakın bir zaman önce ortaya çıkan yeni kanalı adına da özel bir şekilde çekimleri yapılacak.

Özgü Namal da yer alacak…

Geçtiğimiz hafta içerisinde çok kısa bir süre önce eşini kayıp eden Özgü Namal da proje içerisinde yer alacak. Exxen isimli kanal ile ilgili merak edilen detaylar da her geçen an gelmeye devam ediyor. Sihirli Annem dizisinin geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine Süreç film ile çekilecek olduğunu ama bu sefer Acun Ilıcalı’nın kanalı Exxen için çekimler devam edecek. Yapılan sosyal medya açıklamalarına bakılacak olursa Sihirli Annem dizisinin 20 bölümlük bir çekimlerinin planlanıyor olduğu aktarılmaya devam ediyor.

Exxen de neler olacak?

Şu an peş peşe olarak gelen transfer haberlerinin yanı sıra Acun Ilıcalı’ya ait olan Exxen kanalı ile ciddi anlamda kafalar karışık. Fakat bu anlarda bir yazar tarafından gelen açıklamalar da bir nebze de olsa rahatlama getiriyor gibi duruyor. TV8 kanalının da sahibi olan Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen hakkında da şu bilgilere yer vermişti: ‘’ Exxen; bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın yeni kanalının isminin olduğu – tahminlere göre uluslar arası bir kanal olmasının istendiği – temmuz ayında girilen ufak bir yorum ile aslında birçok dizi yapım işlerine girme düşünceleri olabileceğini – sadece kendi işlerine yer verilecek olduğunu – dışarıdan film ya da dizi almak pek söz konusu olmayacağı – her şeyin kendi yapımlarından çıkacağı – yine duyumlara göre kanalda yayına alınan tüm içeriklerin ailelerin de izleyecek bir kıvamda olacağı – bu sözü ile de aslında büyük rakiplerinin dizi içeriklerine de gönderme yapıldığı ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler