1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sihirli Annem Ekranlara Ne Zaman Dönüyor! Sihirli Annem’in Oyuncu Kadrosu Acun Ilıcalı’ya Kırgın! İşte Sihirli Annem Yeni Oyuncuları
Sihirli Annem Ekranlara Ne Zaman Dönüyor! Sihirli Annem’in Oyuncu Kadrosu Acun Ilıcalı’ya Kırgın! İşte Sihirli Annem Yeni Oyuncuları

Sihirli Annem Ekranlara Ne Zaman Dönüyor! Sihirli Annem’in Oyuncu Kadrosu Acun Ilıcalı’ya Kırgın! İşte Sihirli Annem Yeni Oyuncuları

Tam tamına 17 yıl sonra tekrar dijital platformlarda yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinin yayın tarihide belli oldu. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

Çok eski dönemlerde televizyon ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem yıllar sonra Acun Ilıcalı önderliğinde tekrar çekilecek. Dizinin Exxen platformunda yayınlanacağı paylaşırken, oyuncu kadrosunun aynı olup olmadığı merak ediliyordu. Edinilen bilgilere göre eski kadro oyuncuları ile anlaşma sağlanamazken Acun Ilıcalı’nın bu süreçte yeni oyunculara yer vereceği paylaşıldı. Tam tamına 17 yıl sonra tekrar dijital platformlarda yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinin yayın tarihide belli oldu. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

Sihirli Annem dizisinin ortalama 45 dakika sürelerde olacağı ve ilk sezonunun mimimum 10 bölümden oluşacağı bilgisine de erişildi. Dizinin yayın tarihinin 1 Ocak 2021 olarak düşünüldüğü paylaşılıyor.

ESKİ OYUNCU KADROSU OLDUKÇA KIRGIN

Sihirli Annem dizisinin tekrar ekranlara geleceği bilgisi paylaşılırken bu süreçte birçok dizi hayranı eski oyunculara durumları sosyal medyadan soruyordu. Eski oyuncular ise yaptıkları ortak açıklamalar ile birlikte kendilerine teklif getirilmediğinin ve yeni oyuncularla yayınlanacağı bilgisini paylaştılar.

Eski Sihirli Annem oyuncularının yer aldığı kişiler: İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, JessMolho, MicheleCedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner.

Eski oyuncular kendilerine yöneltilen sorulara ortak bir açıklamada bulundular. Bu açıklamada ise şu ifadelere yer verdiler. “Sevgili Sihir Annem dostları Hepimizin hatıralarında unutulmaz yeri olan Sihirli Annem’in yeni bir kadro ile tekrar çekileceğini bizler de sizin gibi sosyal medyadan öğrendik. Biz yıllarca sihirli dünyamızı, çok emek vererek can verdiğimiz samimi karakterler ile sizlere yansıtmaya çalıştık. Birlikte büyüdük, kocaman ve sıcacık bir aile olduk. Yeni seride bize yer verilmeyeceğini ve başka bir kadro ile yayına gireceğini ise haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizim kadro ile görüşmeler gerçekleştirdiğimiz ve anlaşamadığımız yönünde çıkan haberler kesinlikle gerçek dışıdır.

YENİ SİHİRLİ ANNEM EKİBİ OYUNCULARI

  • Ev annesi Betüş karakterini yeni dizide Açelya Topaloğlu canlandıracak.
  • Dudu Peri karakterini Nergis Kumbasar canlandıracak.
  • Sadık karakterini Emre Altuğ canlandıracak.
  • Baş Peri Perihan karakterini Lale Başar canlandıracak.
  • Komşu Suzan karakterini Hande Katipoğlu canlandıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum