1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Sigortasız Çalışanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar…. Bankalar Kampanya Yaptı, Herkese 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek!
Sigortasız Çalışanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar…. Bankalar Kampanya Yaptı, Herkese 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek!

Sigortasız Çalışanlar, Kredi Notu Düşük Olanlar…. Bankalar Kampanya Yaptı, Herkese 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek!

Bankalarda müjdeler gelmeye devam ediyor. Gelir belgesi şartı olmadan kredi kampanyaları vatandaşın yüzünü güldürecek cinsten. Peki sigortasız ya da çalışmayanlar için krediyi hangi bankalar hangi şartlar ile veriyor? Teminat şartı ile beraber kredi veren bankaları ve şartlarını sizler için derledik.

A+A-

Bankalarda müjdeler gelmeye devam ediyor. Gelir belgesi şartı olmadan kredi kampanyaları vatandaşın yüzünü güldürecek cinsten. Peki sigortasız ya da çalışmayanlar için krediyi hangi bankalar hangi şartlar ile veriyor? Teminat şartı ile beraber kredi veren bankaları ve şartlarını sizler için derledik.

Bazı bankalardan çalışmayan ya da sigortasız çalışanlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Bireysel ihtiyaç kredi imkanları geliyor. İhtiyaç sahipleri için finansman desteklerinin sağlanabilmesi için harekete geçmiş olan bankalar avantajlı sundukları kredi paketleri ile beraber seçeneklerini araştırmaya devam ediyor. Çalışmayan kişiler de artık kredi kullanabilecek. Bu kapsamda kredi veren bankalar;

  1. Ziraat Bankası
  2. Denizbank
  3. Akbank
  4. ING Bank
  5. Odeabank
  6. QNB Finansbank
  7. CEPTETEB
  8. Aktifbank
  9. İş Bankası
  10. Vakıfbank
  11. Şekerbank şu an teminat göstererek sigortası olmayan ya da çalışmayanlar için de kredi fırsatları sunmaya devam ediyor.

Çalışmayan ya da sigortasızlar da kredi alabilecek…

Gelir belgesi vermeyen vatandaşlar artık kredi çekebilecek. Tabi ki bu noktada bankaların kredi başvurusu yapacak vatandaşlardan belirli şartları talep etmesi de söz konusu. Bu şartlar;

  1. En az 18 yaşını doldurması
  2. Farklı bir ek gelire sahip olması
  3. Kredi taksitlerini aksatmadan rahatlık ile ödeyebilecek olduğunu ispatlaması
  4. Kredileri için başvuru aşamalarında kefil ya da teminat gösterebilmesi
  5. Kefil olacak vatandaşların sigortalı bir şekilde çalışma hayatına devam ediyor olması
  6. Başvuru yapacak vatandaşların kredi notlarının yüksek olması
  7. Teminat kapsamında ipotek ya da haciz edilmemiş olması

Çalışmayan kişilerin kredi başvurusu sırasında hangi belgeleri hazırlaması gerekir?

Çalışmayan ya da sigortasız bir şekilde çalışma hayatına devam eden vatandaşların farklı bir gelir belgesi sunması ya da teminat göstererek başvuru yapması gerekir. Bu süreçlerde farklı belgeler de istenir. İşte bu belgeler;

  1. Kredi başvuru yapan vatandaşların kimlik – ehliyet ya da pasaportlarına ait fotokopi
  2. Kefil olan vatandaşların kimlik – ehliyet ya da pasaportlarına ait fotokopi
  3. Kefil olan vatandaşların gelir ya da mülkiyetlerine ait belge
  4. Teminat olarak gösterilen gayrimenkullerin tapu belgeleri ya da kullanımları için izin belgeleri
  5. Vatandaşlardan ikamet belgeleri
  6. Teminat kapsamında eşlerden rıza alındığına dair belge şartları istenir.

Akbank çalışmayanlara kredi kampanyası düzenledi

Akbank çalışmayan vatandaşlar için 24, 36 ya da 60 ay vade farklı ile yüzde 1,83 faiz oranı ile finans desteği sunmaya devam ediyor. Bankalardan en az 50 bin TL ye varan kredi destekleri ile ek teminatlar da talep ediliyor.

  1. Eğer bir vatandaş 20 bin TL ye varan kredi fırsatlarını 24 ay vade farkı ile sunmaya devam ederse aylık olarak 1081,25 TL ödeme yapacak
  2. 36 ay vadeli olarak 30 bin TL ye kadar kredi fırsatlarından yararlanan vatandaşlar aylık olarak 1214,35 TL ödeyecekler.
  3. 48 ay vadeli bir şekilde 40 bin TL ye varan kredi fırsatlarından yararlanacak olan vatandaşlar aylık kapsamda 1356,63 TL kredi ödeyeceklerdir.
  4. 60 ay vadeli bir şekilde 50 bin TL ye varan kredi çekecek vatandaşlar her ay 1507,46 TL ödeme yaparken kredinin sonunda toplam olarak 90.447,443 TL ödemiş olacak.

Denizbank çalışmayanlar için kredi sunmaya devam ediyor…

Denizbank çalışmayan müşterileri için yüksek kredi notları bulunduğu anlarda tam 55 bin TL ye varan kredi vermeye devam ediyor. Başvuruları sırasında vatandaşların kredi notlarına ve çekilen miktara bakılarak hesaplamalar yapılır. Gelir belgesi olmadan yapılan kredi başvuruları sırasında SMS bankacılıkları ya da online bankacılık hizmetleri gereklidir.

QNB Finansbank çalışmayanlar için kredi fırsatlarını sunmaya devam ediyor…

Finansbank sırasında gelir belgesi olmadan vatandaşlar için üst limitli olarak kredi notlarına bağlı olarak krediler verilecek. Bankalar tarafından tespit edilen en yüksek kredi miktarı şu an 50 bin TL ye kadar artış gösteriyor. SMS ve internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurular sırasında TC kimlik numarası yazarak vatandaşların 5030 numarasına kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.

Ziraat Bankasından ipotekli olarak ihtiyaç kredileri verilmeye devam ediyor….

Ziraat Bankası bir yandan arsa, konut ya da iş yerinin ipoteklenmesi karşısında kredi vermeye devam ediyor. Eğer konut teminatları ile beraber vatandaşlar kredi almayı tercih ettilerse üst limitler ekspertiz aracılığı ile belirlemelerin ardından değerin yüzde seksenine kadar kredi çekme haklarının sahibi olacaklar. İş yeri teminat verme sırasında oranlar yüzde 75e kadar artış gösterirken arsa teminat gösterenler için de yüzde elli oranlarına kadar artış gösterecek.

Ziraat Bankası 60 ay vade ile beraber;

  1. 35 bin TL kredi çeken bir vatandaş için aylık olarak ödemeyi 916,41 TL
  2. 50 bin TL kredi çeken bir vatandaş için aylık olarak yapılacak olan ödemeyi 1269,67 TL
  3. 40 bin TL kredi çeken bir vatandaş için aylık olarak yapılması beklenen ödemeyi 1015,74 TL olarak belirledi.

Vakıfbank teminatlı olarak kredi ile çalışmayanlar yararlanacaklar mı?

Vakıfbank teminatlı kredi kapsamından şu an çalışma hayatına devam eden ya da etmeyen herkes yararlanma hakkına sahip. Müşterileri için 60 aya varan vade oranları ile kredi kullanma hakları gelirken araç ipotekleri karşısında yüzde elli oranları arsa ipotek etme durumları karşısında yüzde 75 kadar kredi kullanacaklar. Vakıfbank teminatlı olarak verilen krediler için ise yüzde 1,25 faiz oranları uygulanır.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum