1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sigara Zammıyla Yeni Fiyatlar Belli Oldu: Tiryakileri İçmeyi Bırakmaya Yönlendirecek Seviyede Yükseliyor!
Sigara Zammıyla Yeni Fiyatlar Belli Oldu: Tiryakileri İçmeyi Bırakmaya Yönlendirecek Seviyede Yükseliyor!

Sigara Zammıyla Yeni Fiyatlar Belli Oldu: Tiryakileri İçmeyi Bırakmaya Yönlendirecek Seviyede Yükseliyor!

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Kasım ayının son gününde sigaraya 5 TL daha zam yapılacağı konuşuluyor.

A+A-

 

Sosyal Medyada Dolaşan İddialar Gerçek mi? Kasım Ayının Son Gününe Beklenen Sigara Zammıyla Fiyatlar Yükseliyor Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Kasım ayının son gününde sigaraya 5 TL daha zam yapılacağı konuşuluyor. Bu zamla birlikte en pahalı sigara fiyatları ve en ucuz sigara fiyatları listesi de güncellenecek. Sigara zammı, son zamanların en çok araştırılan konularından biri haline geldi.

Sosyal medyada ortaya atılan bilgilere göre, sigaraya bir zam daha yapıldığı iddia ediliyor. Bu gelişme, kısa sürede en ucuz sigara fiyatları ne kadar, en pahalı sigara fiyatları kaç TL? sorularının en çok arandığı konular arasında yer almasına neden oldu.

Yıl içinde sigaraya iki sefer zam uygulanıyor. Ardından sigara zamlı fiyat listesi marka marka güncelleniyor. Ancak son senelerde enflasyona bağlı giderler sebebiyle sigara zammı birçok kez yapıldı. En son geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yeni sigara zammı gündeme geldi. Bu bağlamda, 29 Kasım 2023 sigara zammı ne kadar? Güncel sigara fiyatları kaç TL? sorularının yanıtları merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre, Kasım ayının son günü içerisinde sigaraya 5 TL daha zam geleceği iddia ediliyor. Gelecek zam ile birlikte en pahalı sigara fiyatları ve en ucuz sigara fiyatları listesi de güncellenecek. Sigaraya zam yapılması durumunda bazı sigara fiyatları 60 TL'ye çıkacak, en ucuz sigara ise 52 TL'den başlayacak. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrasında bir sigara grubuna daha 5 TL zam yapıldığı belirtildi. 30 Kasım itibariyle geçerli olacak zamlı sigara fiyat listesi KT&K sigara grubuna zam geldiği belirtilirken grubun yeni fiyatları da Twitter hesabında paylaşıldı.

Her sene sigaraya ilk zam Ocak ayında yapılır. En son geçtiğimiz haftalarda zam alan sigara fiyatları, Kasım ayının son günü şok bir zam haber daha duydu. Şu sıralar sigara tiryakileri, sigara zammı konusunu araştırmaya devam ediyor. Kasım ayının başında JTİ, BAT, Philip Morris ve Imperial Tobacco sigara markalarına zam gelmiş ve yapılan sigara zammı kapsamında en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye, en pahalı sigara fiyatı ise 58 TL'ye yükselmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.