1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sicil affı geliyor: 250 bin TL’ye kadar borcu olanların yüzlerini güldüren açıklama!
Sicil affı geliyor: 250 bin TL’ye kadar borcu olanların yüzlerini güldüren açıklama!

Sicil affı geliyor: 250 bin TL’ye kadar borcu olanların yüzlerini güldüren açıklama!

Geçtiğimiz günlerde meclise sunulmuş olan yeni yapılandırma dönemi ile ilgili kredi kartı, kredi, çek ve senet borcu olanlar için sicil temizleme işlemleri geliyor. Meclis yeni yapılandırma dönemi ile ilgili kredi kartı, kredi, çek ve senet borcu olanlar için sicil temizleme işlemleri sunuyor. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendirmekte olan yapılandırma süreci ile kredi, kredi kartı

A+A-

Geçtiğimiz günlerde meclise sunulmuş olan yeni yapılandırma dönemi ile ilgili kredi kartı, kredi, çek ve senet borcu olanlar için sicil temizleme işlemleri geliyor. Meclis yeni yapılandırma dönemi ile ilgili kredi kartı, kredi, çek ve senet borcu olanlar için sicil temizleme işlemleri sunuyor. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendirmekte olan yapılandırma süreci ile kredi, kredi kartı, bireysel ya da ticari olarak yer alan borçlardan senet ve çek gibi birçok şey yeniden yapılacak.

Sicili kötü olan vatandaşların sicilleri temizlenecek. Söz konusu olan düzenleme ile beraber nakdi ve gayri nakdi kredilerde ana para ya da taksit ödeme süreçleri 30 Nisan tarihinden daha önce olan borçlarını ödeme konusunda zorlanan vatandaşlar yararlanmış olacaklar. 31 Aralık tarihine kadar ödeme yapan ya da yapılandırma süreçlerinde de risk merkezlerinde yer alan kayıtlar temizlenerek bankalara bildirimleri yapılacak. Türkiye bankalar birliği ile konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Borç ödeme ve yapılandırma talepleri…

Borçların yer aldığı banka ya da finansal olan kuruluşlara anında başvurular yapılarak yapılandırma talebi dile getirilebilir. Bu durum bankalar ya da kurumlar tarafından olumlu kabul edilmeyebilir. Bu anlarda bankalar ya da finansal kuruluşlar ile yapılan iki anlaşmada değişiklik söz konusu olabilir. bu anlarda borçları ödemek için başvurular yapılacak Türkiye bankalar birliği risk merkezi aracılığı ile rapor alındıktan sonra vergilendirme sürecine tabi olunabilir. Gelen müjdeli haber borç ödeme konusunda sorun yaşayan herkesin yüzlerini güldürecek. Yeni yapılandırma dönemi ile ilgili kredi kartı, kredi, çek ve senet borcu olanlar için sicil temizleme işlemleri meydana gelecek ve herkes rahat bir nefes alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.