1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sıcak gelişme Hazır Olun! Hazır olun 12 Yıllık Hasret Son Buluyor! Behlül Ve Bihter Geri Dönüyor!
Sıcak gelişme Hazır Olun! Hazır olun 12 Yıllık Hasret Son Buluyor! Behlül Ve Bihter Geri Dönüyor!

Sıcak gelişme Hazır Olun! Hazır olun 12 Yıllık Hasret Son Buluyor! Behlül Ve Bihter Geri Dönüyor!

Bir dönemin Reyting rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu’nun sevilen oyuncularının 12 yıl sonra aynı projede. Yer alacağı iddia edilmişti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı projede rol alacağı iddialarını doğrulandı. Çekildiği döneme damga vuran ve Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Halit Ziya Uşaklıgil’in kitabından esinlenerek çekilen Aşk-ı Memnu dizisinin sevilen oyuncuları Beren Saat ve...

A+A-

Bir dönemin Reyting rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu’nun sevilen oyuncularının 12 yıl sonra aynı projede. Yer alacağı iddia edilmişti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı projede rol alacağı iddialarını doğrulandı.

Çekildiği döneme damga vuran ve Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Halit Ziya Uşaklıgil’in kitabından esinlenerek çekilen Aşk-ı Memnu dizisinin sevilen oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i başka bir projede beraber görmek isteyen hayranlar her fırsatta bunu dile getiriyor. Hayranların bu çağrısı sonunda duyuldu. Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Açıklama Geldi

İkilinin Netflix yapımı bir dizide birlikte rol alacakları iddiaları geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Beren Saat konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmamıştı. Beren Saat konu hakkında sessizliğini korurken, taze baba Kıvanç Tatlıtuğ “Bir süre Amerika’ya gideceğim. Bir sinema filmi var. Sonra döneceğim, İstanbul’da projelere bakacağım” ifadeleriyle iddiaları doğruladı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran proje heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum