1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Show Tv Ramo 2. Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman? Nefes Kesen Fragman Yayınlandı!
Show Tv Ramo 2. Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman? Nefes Kesen Fragman Yayınlandı!

Show Tv Ramo 2. Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman? Nefes Kesen Fragman Yayınlandı!

Show TV kanalında yayınlanmaya devam eden yeni dizilerden Ramo herkes tarafından oldukça büyük ilgi topladı. Ramo dizisinin izleyicileri bu diziyi öyle çok sevdiler ki, her bölümünü kaçırmadan izlemeye özen gösterdiler.

A+A-

Cemre Baysel, İdil Fırat, Esra Bilgiç, Murat Yıldırım, İlhan Şen, Yiğit Özşener ve İlker Aksum gibi başarılı oyuncuların yer aldığı bir dizi olarak biliniyor. Bu dizi sezon boyunca her cuma akşamı ekranlarda yerini alacak. Ana haber sonrasında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonu için ilk tanıtım yayınlandı.

Adana ilinde çekimleri başlayan dizi devamı için başka bir şehirde yerini aldı. İstanbul ilinde çekimleri devam eden dizinin ana teması suç olarak yer alıyor. Suçun yeraltı dünyasındaki yeri ve Ramo isimli karakterin buradaki konumu dizide anlatılıyor. Son bölümünün özeti ve yeni bölümünde yer alacak olan bazı sahneler ise bu haberimiz içerisinde bulunuyor. Dizinin yayınlanan yeni bölümü ise dizinin 12. Bölümü olarak yayınlanacak.

Ramo ikinci sezonunun başlaması ile birlikte Adana’daki yaşamını sonlandırıyor ve başka bir şehirde bu hikayeye devam ediyor. İstanbul ile devam edecek olan bu hikaye 18 Eylül’de Show TV ile birlikte ekranda yerini alacak.

Ramo Dizisinin 11. Bölümünün Özeti Nedir?

Ramo karakteri bu bölüm içerisinde haini bulmak için arayışa girer. Bu arayışı içerisinde ise bir plan yapar ve bu planı uygulamak ister. Sibel ile birlikte olan aşkı intikam duygusuna galip gelmiştir. Aynı çatı altında hayatlarını devam ettirmeye başlarlar ancak mutluluğa bu kadar kolay ulaşamayacaklardır.

Karakterin en büyük düşmanı yeniden kendisini göstermiş ve amacını mutluluklarını engellemek olarak ortaya koymuştur. Alpay bu esnada soluğu poliste almış ve onların himayesi altına girmiştir. Bildiği her şeyi anlatacak ve kendisini korumaya aldıracaktır. Süleyman ise bu duruma razı değildir ve bu durumu engellemek için çaba gösterir. Alpay’a avukatı aracılığı ile bir teklif gönderir ve bu reddedilemez bir tekliftir.

Bu durum karşısında Ramo bir şeyi fark eder, içlerinde bir hain vardır ve bütün bilgileri öncesinde paylaşıyordur. Bu haini bulmak için oldukça zeki olduğunu düşündüğü bir hamle yapmaya karar verir.

Boz ise Fatoş’un gebe olmasından dolayı çok mutludur ve boşanma işlemlerinin daha çabuk gerçekleşmesini ister. Neco ile karşı karşıya gelir ve kendisine karşı bir tuzak hazırlandığını fark etmez. Fatoş ise hiç beklemediği bir tepki vererek Boz’u şaşırtacaktır.

Ramo Dizisi Son Fragman

 

Ramo Dizisinin Konusu Nedir?

Ramo dizisi Show TV ekranlarında seyircileri ile buluşan ve suç dünyasını ele alan bir dizidir. Yılmaz Şahin senaryosunu kalem almış ve Yağız Alp Akaydın yönetmen olarak dizide görev almıştır. BKM öncülüğünde olan dizi halk tarafından yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Ramo dizisindeki ana karakteri canlandıran kişi ise halk tarafından çok sevilen Murat Yıldırım’dır. Diğer başarılı oyuncuların da bir araya gelmesi ile ortaya çıkan dizinin başlangıç çekimleri Adana’da gerçekleşmiştir. Ramo üstlerine karşı çıkar ve adalet, aşk, aile kavramları içerisinde derin muhasebeler yaşar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.