1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Shane Larkin Adım Adım Milli Formaya Yaklaşıyor
Shane Larkin Adım Adım Milli Formaya Yaklaşıyor

Shane Larkin Adım Adım Milli Formaya Yaklaşıyor

Anadolu Efes basketbol takımının hem geçen seneki hem de bu seneki başarısında ana etkenlerden olan Shane Larkin’in kısa süre içerisinde milli formayı giymesi bekleniyor.

A+A-

Turkish Airlines Euroleague sezonun en etkili ve göze hoş gelen takımı olarak gösterilen Anadolu Efes’te Shane Larkin gösterdiği performans ile âdete herkesi büyülüyor. Başarılı basketbolcunun Türk Basketbol Milli takımı forması giymesi konusun da ise sona doğru gelindiği iddia ediliyor. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konu ile ilgili olarak kendisine sorulan soruya verdiği yanıtta; Shane Larkin’i A Milli takımda görmek istediğini ifade ederek, bu hafta içerisinde tecrübeli oyuncu ile bu konuyu görüşeceklerini açıkladı.

Görüşmeden Sonra Her Şey Netleşecek

Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ile Shane Larkin arasında gerçekleştirilecek görüşme sonrasında deneyimli yıldızın A Milli takım formasını giyip giymeyeceği netleşecek. Shane Larkin daha önce birçok defa Türk Milli Takım formasını giymek istediğini dile getirmişti.

Bu sebeple yapılan görüşme sonrasında çok büyük bir ihtimalle Sahne Larkin’in devşirme statüsünde Türkiye Basketbol Milli takım forması giyeceği açıklanacak. Sahne Larkin’in katılımı ile birlikte milli takımımızın olimpiyat elemeleri maçlarında çok daha iddialı olacağı tahmin ediliyor. Sahne Larkin 2019-2020 Basketbol Euroleague normal sezonunun en  değerli oyuncusu konumunda bulunuyor. Shane Larkin’in milli takım tercihinin kesinleşmesi ile birlikte vakit kaybetmeden Türk vatandaşlığı prosedürlerinin tamamlanacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.