1. HABERLER

  2. SSK

  3. SGK’dan 81 İlde Milyonlarca Emekliye Çifte müjde geldi! Çifte Ödeme Toplu Yatırılacak! İşte Ayrıntılar...
SGK’dan 81 İlde Milyonlarca Emekliye Çifte müjde geldi! Çifte Ödeme Toplu Yatırılacak! İşte Ayrıntılar...

SGK’dan 81 İlde Milyonlarca Emekliye Çifte müjde geldi! Çifte Ödeme Toplu Yatırılacak! İşte Ayrıntılar...

SGK’dan Kurban Bayramı öncesi emekliye çifte müjde açıklaması var. Emekliye 2 ödeme hem erken yatacak hem de toplu ödenecek.Kurban Bayramı yaklaşırken 81 ildeki 16 milyon emekli vatandaş için SGK’dan çifte ödeme müjdesi geldi. Emekli maaşı alanlara, hem erken ödeme yapılacak hem de ikisi bir arada ödeme yatacak. Milyonlarca emekliliği bayram öncesi sevindirecek gelişime duyuruldu.

A+A-

SGK’dan Kurban Bayramı öncesi emekliye çifte müjde açıklaması var. Emekliye 2 ödeme hem erken yatacak hem de toplu ödenecek.
Kurban Bayramı yaklaşırken 81 ildeki 16 milyon emekli vatandaş için SGK’dan çifte ödeme müjdesi geldi. Emekli maaşı alanlara, hem erken ödeme yapılacak hem de ikisi bir arada ödeme yatacak. Milyonlarca emekliliği bayram öncesi sevindirecek gelişime duyuruldu. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı ödemeden yararlanacak. Yaklaşan Kurban Bayramından önce emeklinin IBAN numarasını aktarılacak yeni ödemeler ve ödeme tarihleri haberimizde…

16 Haziran’da kutlanacak olan Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Bayram öncesi yapılacak ödemeler de emekli vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Kurban Bayramında emekliye bir sefere mahsus bir jest yapılacak. Hem bayram ikramiyesi hem de emekli maaşı ödemeleri aynı anda emeklinin IBAN numarasına yatacak. Milyonlarca emekliye heyecanlandıran son dakika gelişmesi Az önce açıklandı. Emekli maaşı alanlar, sürpriz haberle sevinçten adeta havalara uçacak. Peki emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Haziran ayı maaş ödemeleri öne çekilecek mi?

EMEKLİYE ÇİFTE ÖDEME SÜRPRİZİ

2024 Kurban Bayramı 16 Haziran’da kutlanacak. Haziran ayı emekli maaşı ödemeleri de tam bu tarihlere denk geliyor. Normal şartlarda emekli maaşı ödemeleri resmi tatile denk gelirse takip eden ilk iş günü içinde hesaplara yatıyordu. Ancak emeklilerden gelen yoğun talepler üzerine emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaş ödemelerinin aynı tarihlerde hesaplara geçeceği düşünülüyor. Yani emekli Haziran ayı maaşları ödeme tarihinden erkene çekilecek.

EMEKLİ MAAŞI HAZİRAN ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

CNN Türk’ten derlenen habere göre, emekli bayram ikramiyesi ödemeleri Haziran ayının ilk haftasında emeklinin IBAN numarasına yatacak. SSK bağ-kur ve 4C emeklisinin tamamı 10 Haziran’a kadar emekli bayram ikramiyesi ödemelerini alacak. Buna ek olarak emeklinin Haziran ayı maaşlarının da yine 10 Haziran’a kadar bayram ikramiyesi ile birlikte hesaplara geçeceği tahmin ediliyor. Normal şartlarda 17-26 Haziran arasında ödenmesi gereken Maaşlar Bayram dolayısıyla öne alınacak. Bir sefere mahsus olarak yapılması planlanan bu düzenlemenin önümüzdeki günlerde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklanacağı tahmin ediliyor.

2024 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Emeklilerin büyük bir heyecanla beklediği Kurban Bayramı bu yıl 16 19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak. Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken özellikle bayram ikramiyesi ödeme tarihlerinin önümüzdeki günlerde SGK tarafından detaylı bir açıklama ile duyurulması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.