1. HABERLER

  2. SSK

  3. SGK – SSK ve Bağkur emeklileri için müjde! ATM’den anında 1200 ve 1500 TL ödeme alabilirsiniz!
SGK – SSK ve Bağkur emeklileri için müjde! ATM’den anında 1200 ve 1500 TL ödeme alabilirsiniz!

SGK – SSK ve Bağkur emeklileri için müjde! ATM’den anında 1200 ve 1500 TL ödeme alabilirsiniz!

Emekli vatandaşlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Fakat son gün uyarısı geldi. Akbank ve Yapı Kredi bankalarından milyonlarca emekli vatandaşları çok yakından ilgilendirecek haberler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Emekli maaşlarını Akbank bünyesine taşıyan vatandaşlar için 1250 TL ye varan promosyon ödemeleri verilecek. Promosyon ödemeleri ile beraber maaşlarını Akbank bünyesine taşıyan vatandaşlar için 750 TL promosyon ödemesinin yanı sıra 500 TL ek promosyon ödemesi verilecek. Sadece maaşlarını taşıyan değil ilk maaşlarını bu bankadan almak için taahhüt veren vatandaşlar da bankanın verdiği promosyon ödemelerinden rahat bir şekilde yararlanacak.

SGK emekli müşterileri için maş ödeme gününe iki gün kala paralarını hesaplarına yatıracak.

1 yıl kredi kartı ücreti verilmeyecek

18 Kasım ve 31 Aralık tarihleri arasında Axess ya da Wings ile asıl kart sahibi olan vatandaşlar Akbank müşterileri için bir yıl boyunca kredi kartları için ücret ödemesi olmayacak.

Emekliler için tam 1250 TL promosyon ödemesi

Promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar SGK kapsamında vatandaşların 3 yıl boyunca Akbank’ta kalmak için taahhüt vermesi gerekiyor. Aylık net gelirlerine paralel bir şekilde ödemeler yapılacak. Bu kapsamda;

  1. Emekli maaşları 1500 TL ve altında olan vatandaşlar için 500 TL promosyon ödemesinin yanı sıra 350 TL ek promosyon ödemeleri verilecek.
  2. Emekli maaşları 1500 TL ve 2500 TL arasında olan vatandaşlar için 625 TL promosyon ödemesinin yanı sıra 425 TL ek promosyon ödemeleri verilecek.
  3. Emekli maaşları 2500 TL ve üzerinde olan vatandaşlar için 750 TL promosyon ödemesinin yanı sıra 500 TL ek promosyon ödemeleri verilecek.

Faizsiz kart fırsatı…

Akbank, SGK emekli müşterilerinin maaşları hesaplara yatmadan iki gün önce promosyon ödemeleri yatacak ve çekme haklarının sahibi olacaklar. Yüzde 0 faiz oranları ile artı para kredi limitlerinin tanımlı olduğu kartı kullanabilecekler. 31 Aralık tarihine kadar maaşlarını Akbank ile almak için başvuru yapmak yeterli olacak. Axess ve Wings asıl kartlarını da 18 Kasım ve 31 Aralık tarihleri arasında  başvuru yapmak yeterli olacaktır. Bankalara gitmek zorunda kalmadan 444 25 25, mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile başvuru yapabilecekler.

Yapı Kredi’den müşterilerine promosyon ödemeleri

Emekli vatandaşlar için eğer maaşlarını Yapı Kredi ile almak için başvuru yaparlar ve üç yıllık taahhüt verirlerse promosyon ödemeleri verilecek. Bu kapsamda;

  1. Emekli maaşları 1500 TL ve altında olan vatandaşlar için 1000 TL promosyon ödemeleri verilecek.
  2. Emekli maaşları 1500 TL ve 2500 TL arasında olan vatandaşlar için 1250 TL promosyon ödemeleri verilecek.
  3. Emekli maaşları 2500 TL ve üzerinde olan vatandaşlar için 1500 TL promosyon ödemeleri verilecek.
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.