1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SGK – SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için 1500 TL nakit ödeme! ATM’den anında alabileceksiniz...
SGK – SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için 1500 TL nakit ödeme! ATM’den anında alabileceksiniz...

SGK – SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için 1500 TL nakit ödeme! ATM’den anında alabileceksiniz...

SSK – SGK ve bağ-kur statüsü ile emekli olan vatandaşlar için tam 1500 TL ödemeler verilecek. Anında başvuru yapan herkes ATM aracılığı ile çekebilecekler. Yapı kredi bankalarından sunulan avantajlardan dikkatleri çekti. SGK – SSK ve bağ-kur'lu olan emekliler için 1500 TL nakit promosyon ödemeleri de verilecek. Yapı Kredi SGK – SSK ve Bağ-kur'lu emekliler için 1500 TL promosyon ödemeleri veriliyor

A+A-

SSK – SGK ve bağ-kur statüsü ile emekli olan vatandaşlar için tam 1500 TL ödemeler verilecek. Anında başvuru yapan herkes ATM aracılığı ile çekebilecekler. Yapı kredi bankalarından sunulan avantajlardan dikkatleri çekti. SGK – SSK ve Bağ-Kur'lu olan emekliler için 1500 TL nakit promosyon ödemeleri de verilecek. Yapı Kredi SGK – SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için 1500 TL promosyon ödemeleri veriliyor.

Yapı kredi bankasından sunulan promosyon alternatifleri ile bu imkanlar sayesinde tam 1500 TL promosyon verilecek. Yapı kredi emeklilik paketi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yapı kredi 1500 TL nakit promosyon için istenen şartlar

Yapı kredi bankası ülkemizdeki milyonlarca emekli vatandaş için onların ekonomik anlamda daha rahat etmeleri için birçok fırsatları sunuluyor. Bu anlamda gelen açıklamalara göre de net maaşları 2500 TL ve üzerinde olan vatandaşlar için 1500 TL ödeme, net maaşları 1500 ve 2500 TL arasında olan vatandaşlar için 1250, maaşları 1500 TL nin altında olanlar için de en fazla 1000 TL promosyon ödemeleri gelecek.

Emekli maaş müşterileri için bir yandan da TL birikimlerine özel olarak 6 ay boyunca hoş geldin faiz oranlarını uygulamayı tercih ederken medline acil sağlık hizmet üyelikleri yer alanlar için de kara ambulansı ile telefon tıbbi danışmanlık alanında alınacak hizmetleri ücret almadan sunmaya devam ediyor.

Bir yandan da Yapı kredi bankası müşterileri illa bankaya gitme zorunlulukları da yer almadan ATM – bireysel internet şubeleri – yapı kredi mobil alternatifleri – 444 0 444 – 0850 222 0 444 müşteri iletişim merkezi ile de istedikleri promosyon taahhütlerini verme hakları geliyor. Gelen son güncelleme ile beraber bu adımlar e-devlet üzerinden de yapılabilecek.

Bankadan emekli müşterisi olan vatandaşlar için verilen promosyon ödemeleri ile en karlı anlar gelecek. Sadece üç yıl boyunca emekli maaşlarını bu bankadan almak için taahhüt verilmesi de yeterli olacak. Her üç yılda bir yapılan ödemeler tüm emekli vatandaşların maaşlarına göre belirlemeleri de olacak.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.