1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 14.000 tl ikramiye müjdesi! SON DAKİKA açıklaması geldi! Cumhurbaşkanı erdoğan onayladı!
SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 14.000 tl ikramiye müjdesi! SON DAKİKA açıklaması geldi! Cumhurbaşkanı erdoğan onayladı!

SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 14.000 tl ikramiye müjdesi! SON DAKİKA açıklaması geldi! Cumhurbaşkanı erdoğan onayladı!

SSK, BAĞ-KUR ve SGK Emeklilerine Bayram Öncesi Müjde! 14.000 TL İkramiye Ödemesi İçin Cumhurbaşkanı Onayı Açıklandı. Bu sabah yapılan açıklamada, başvuru üzerine tüm emeklilere 14 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emeklilerin bu ikramiye ödemesini alabilmeleri için kamu bankalarına başvurmaları gerekmektedir ve ödemeler 3 gün içerisinde hesaplarına yatırılacaktır.

A+A-

SSK, BAĞ-KUR ve SGK Emeklilerine Bayram Öncesi Müjde! 14.000 TL İkramiye Ödemesi İçin Cumhurbaşkanı Onayı Açıklandı.

Bu sabah yapılan açıklamada, başvuru üzerine tüm emeklilere 14 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emeklilerin bu ikramiye ödemesini alabilmeleri için kamu bankalarına başvurmaları gerekmektedir ve ödemeler 3 gün içerisinde hesaplarına yatırılacaktır. Başvuru süresi sadece 3 gün ile sınırlıdır, bu nedenle hızlı hareket etmek önemlidir. Ziraat Bankası ve VakıfBank, emeklilere bayram ikramiyesi olarak 14 bin TL ödeme yapacaklarını açıklayarak onlara büyük bir fırsat sağladı.

Bu güzel haber, emeklilerin yaklaşan Kurban Bayramı tatilini rahat geçirmelerini ve bayram alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapmalarını sağlaması açısından oldukça heyecan verici. Devlet tarafından sağlanan erken maaş ödemeleri ve bayram ikramiyelerinin yanı sıra Ziraat Bankası ve VakıfBank tarafından yapılacak ek ödemeler de emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli destek sağlayacaktır. Başvuru süresinin kısa olması nedeniyle emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları önemlidir.

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT (Erken Emeklilik) yönetmeliği kapsamında hak kazanan emeklilere kamu bankaları tarafından yapılacak ödemelere ilişkin detaylar da açıklandı. Emekliler, Ziraat Bankası ve VakıfBank gibi kamu bankalarına başvurarak aynı gün içerisinde 14.000 TL'ye varan ikramiye ödemesi alabiliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için SSK, BAĞ-KUR veya memur emeklisi olmak gerekli değildir. Tüm emekliler başvuru yapma şansına sahiptir.

Emeklilere sunulan bu ek ödeme fırsatından yararlanmak için sadece 3 günlük süre var. Kamu bankalarının başlattığı bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin en yakın banka şubesine giderek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bu ödeme düşük faizli tatil kredisi olarak verilmekte ve emeklilerin hesaplarına yatırılmaktadır. Başvuru işlemlerinin tamamlanması için son tarih 23 Haziran 2023'tür. Emeklilerin bu tarihe kadar en yakın banka şubesine giderek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu ödeme sadece emekliler için geçerlidir ve emekli maaşı alan kişiler başvurabilir.

Emekli vatandaşlara sunulan bu ödeme fırsatı, tatil öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamayı ve tatil dönemini daha rahat geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Bu ödemeden SSK'lı, BAĞ-KUR'lu, memur emeklisi, EYT yönetmeliğine göre hak kazanan gerçek kişi fark etmeksizin tüm emekliler yararlanabilmektedir. Kamu bankalarının sağladığı bu destek emekliler için büyük bir fırsat sunuyor.

Emeklilere yönelik bu ödeme duyurusu, emekli vatandaşların tatilini daha keyifli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak ve ekonomik olarak rahatlamalarını sağlayacaktır. Devlet ve bankaların desteği ile emeklilerin ihtiyaçlarını karşılaması kolaylaşacak, bayram sevinci artacak.

Emeklilere sunulan bu ikramiye, devletin emeklilere verdiği değerin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Kamu bankalarının desteği ile emeklilerin maddi sıkıntıları hafifleyecek ve kendilerini daha güvende hissedeceklerdir.

Sonuç olarak Cumhurbaşkanı'nın emekli vatandaşlar için onayladığı ikramiye ödemesi bayram öncesi sevindirici haber olarak karşılandı. Bu ödeme, emeklilerin maddi sıkıntılarını hafifletmek ve daha keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları ve ödemelerini almak için en yakın banka şubesine başvurmaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.