1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SGK, SSK Bağ-kur emeklilerine çok güzel haber! 1750 ödeme yapılacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın hemen başvuru yapın İşte Şartlar...
SGK, SSK Bağ-kur emeklilerine çok güzel haber! 1750 ödeme yapılacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın hemen başvuru yapın İşte Şartlar...

SGK, SSK Bağ-kur emeklilerine çok güzel haber! 1750 ödeme yapılacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın hemen başvuru yapın İşte Şartlar...

Sandıklar, Bağkur ve SSK emeklileri için açıklama yapıldı. Yazılı açıklamaya göre emeklilere tek seferde 1.750 TL'ye kadar geri ödemesiz ödeme yapılacak. Milyonlarca emeklinin merak ve heyecanla beklediği emekli promosyon ücretlerinin detaylarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Akbank, emekli maaşı ödemelerinin detaylarını internet sitesinde yayınladı ve banka tek tek açıklamaya başladı.

A+A-

Sandıklar, Bağkur ve SSK emeklileri için açıklama yapıldı. Yazılı açıklamaya göre emeklilere tek seferde 1.750 TL'ye kadar geri ödemesiz ödeme yapılacak. Milyonlarca emeklinin merak ve heyecanla beklediği emekli promosyon ücretlerinin detaylarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Akbank, emekli maaşı ödemelerinin detaylarını internet sitesinde yayınladı ve banka tek tek açıklamaya başladı. 2021 yılında Akbank'tan maaş çeki almak isteyen emeklilerin karşılaması gerekenlerin yanıtlarını haberimizde bulacaksınız. SSK, Bağ-Kur ve sandıktan emeklilerin promosyon ödemesi kapsamında 1.750 lira almaya geçişleri 30 Eylül'e kadar sürecek.

Nakit olarak ödenecek bu tutardan yararlanmak isteyenler için 5 Mayıs - 30 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında tarih belirlendi.

Bu tarihler arasında maaşınızı Akbank'a taşıdığınız taktirde promosyon ödemesi almaya hak kazanabilirsiniz. Yeni emekli olmayan kişilerin, farklı bir banka ile anlaşmalı olmalarına rağmen 3 senesini doldurdukları taktirde müracaat yapma hakları bulunur.

Tüm ayrıntıları öğrenebilmek için en yakın Akbank şubesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Şartlarınızın uygun olup olmadığını öğrenmeniz bu sayede mümkün olacaktır.

EMEKLİLERE PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI

30 Eylül 2021 tarihine kadar maaşınızı Akbank'tan alacağınızı taahhüt etmeniz ve bunun beraberinde emekli maaşınızın olduğu hesaptan artı para kredisi kullanmanız durumunda 1,750 TL'lik ödemeyi alabilirsiniz. Maaş gününüzden iki gün öncesinde kullanmanız durumunda artı para kredisi faizi 0 olacaktır. Ancak maaş gününü geçtiğinizde banka tarafından belirlenen güncel faiz oranı üzerinden işlem yapılacaktır.

Emeklilerin maaşını almasına iki gün kalması durumunda Akbank'a geçiş yapmaları ve artı para kredisi için limitlerin tanıtılmasını sağlamaları durumunda ise bir sonraki ayda müracaat yapma hakları bulunur. Böylece kampanyadan faydalanmalarının önünde hiçbir engel kalmayacaktır.

Eğer emeklilik hesabınıza farklı yerden maaş geliyor ise bu durumda ilk görünen tutar üzerinden kampanyaya katılmanız mümkün olacaktır. Dilerseniz Akbank şubelerine gitmeden de mobil bankacılık uygulamasını indirerek sorularınızın yanıtlarını alabilir, çağrı merkezlerini arayarak hesabınızı hızlı şekilde Akbank'a taşıyabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.