1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SGK Duyurdu! Tam 8 yıl erken emekli olabileceksiniz... Milyonlarca kişi için erken emeklilik fırsatı
SGK Duyurdu! Tam 8 yıl erken emekli olabileceksiniz... Milyonlarca kişi için erken emeklilik fırsatı

SGK Duyurdu! Tam 8 yıl erken emekli olabileceksiniz... Milyonlarca kişi için erken emeklilik fırsatı

Gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman herkes artık 8 yıl daha erken emekli olabilecek. Emekli olma hayalleri için gün saymaya başlayan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Hız kesmeden gelen haberler ile beraber milyonlarca insanın yüzü gülüyor. Emeklilik süreci için yapılan güncellemeye bakılacak olduğu zaman emeklilik yaşları ile ilgili çarpıcı güncellemeler de di

A+A-

Gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman herkes artık 8 yıl daha erken emekli olabilecek. Emekli olma hayalleri için gün saymaya  başlayan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Hız kesmeden gelen haberler ile beraber milyonlarca insanın yüzü gülüyor. Emeklilik süreci için yapılan güncellemeye bakılacak olduğu zaman emeklilik yaşları ile ilgili çarpıcı güncellemeler de dikkatleri çekmeye başladı. SGK tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman tüm vatandaşlar detayları araştırmaya başladı. Bu sayede tam 8 sene erken emekli olabilecekler. 2000 Ekim tarihinden daha erken emeklilik için sigorta başlangıcı yapan Bağkur tescili olan esnaf vatandaşlar yapılan müjdeli haberleri araştırmaya başladı. Bu vatandaşlar sigorta tescil durumlarını 1982 tarihine kadar geri çekmek mümkün bir hale gelecek. Çalışan vatandaşların emeklilik durumlarında hesaplamalar yapılırken tüm hizmetlerden hesaplamalar yapılarak katılacaktır.

8 yıl erken emekli olma müjdesi…

SGK tarafından gelen müjdeli haberlere bakılacak olduğu zaman vatandaşlar ne zaman emekli olacaklarını bir hayli merak ediyor. Prim gün ödeme durumları ile beraber sigortalı olarak çalışma şartlarını yerine getiren bir yandan da istenen yaş şartlarını yerine getiren kişiler emekli olacak. Fakat her ne kadar prim gün ödeme ile beraber sigortalı çalışma şartlarını yerine getirseler bile yaş şartları yerine gelmeyen vatandaşlar emeklilik hakkı elde edemiyor.

4 Ekim 2000 tarihinden daha erken emeklilik için sigorta başlangıcı yapan Bağkur tescili olan esnaf vatandaşlar yapılan müjdeli haberleri araştırmaya başladı. Bu vatandaşlar sigorta tescil durumlarını 1982 tarihine kadar geri çekmek mümkün bir hale gelecek. Oda kaydı bulunan esnaf vatandaşlarda 1985 tarihine kadar emeklilik hakların geri çekmek için hak sahibi olacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.