1. HABERLER

  2. SSK

  3. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklilerine 750 TL promosyon!
SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklilerine 750 TL promosyon!

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklilerine 750 TL promosyon!

Akbank, SGK maaşı promosyon ödemelerinizi herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan hesabınıza otomatik olarak yatırıyor. Emekli maaşlarını Akbank üzerinden alanların 30 Haziran 2020 tarihine kadar maaş promosyonlarının taahhüt süresi dolması halinde herhangi bir işlem yapması gerekmiyor.

A+A-

Akbank, SGK maaşı promosyon ödemelerinizi herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan hesabınıza otomatik olarak yatırıyor. Emekli maaşlarını Akbank üzerinden alanların 30 Haziran 2020 tarihine kadar maaş promosyonlarının taahhüt süresi dolması halinde herhangi bir işlem yapması gerekmiyor. Promosyon tutarları Akbank tarafından yenilenen taahhüt uyarınca müşteri hesaplarına otomatik olarak yatırılıyor.

SGK Emekli Maaşını Akbank’tan Alanlara veya Taşıyanlara 750 TL’ye Varan Promosyon!

SGK, Emekli Sandığı veya BAĞ-KUR emeklileri maaşlarını Akbank’tan almaları veya farklı bankalardan aldıkları maaşlarını Akbank’a taşımaları halinde 750 TL’ye varan miktarlarda promosyon almaya hak kazanıyor. Akbank tarafından açıklanan promosyon kategorisine göre,

  • 0-1499 TL arası maaş alanlara 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL arası maaş alanlara 625 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde maaş alanlara 750 TL promosyon ödemesi yapılıyor

Promosyon ödemesi, SGK ile imzalanmış bulunan Gelir/ Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol şartları kapsamında yapılmaktadır. Müşterilerin bu haktan yararlanabilmesi için gelire aylıklarını 3 yıl süreyle AKBANK üzerinden almayı taahhüt etmeleri gereklidir.

Emekli Maaşı Yatmadan 2 Gün Önce Para Çekebilme Fırsatı!

Maaşlarını AKBANK üzerinden alan emekliler ihtiyaç halinde maaşlarını 2 gün önceden çekebiliyor. Akbank tarafından müşteri kullanımına sunulan bu kampanyadan yararlanmak için bazı koşullara uygunluk göstermek gerekiyor.

  • SGK maaşını Akbank’tan alanlar ve maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanlar kampanyadan yararlanabilecektir.
  • Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlıdır ve bu limit Banka tarafından belirlenir.
  • Maaş günü gelmeden 2 gün önce maaşlarını Akbank’a transfer etmiş bulunan müşteriler ve ilk kez maaş alacak müşteriler bu kampanyadan bir sonraki aydan başlamak koşuluyla yararlanabilecektir.
  • Müşteri hesabına birden fazla maaş yatıyor olması halinde kampanya ilgili ay içinde hesaba ilk yatan maaş ödemesi için geçerlidir.
  • İkramiye veya diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanım dışındadır.
  • Akbank T.A.Ş dilediği zaman kampanyayı durdurma veya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yeni emekli olacaklar, maaşını Akbank’a taşıyanlar ve hâlihazırda emekli maaşını Akbank üzerinden alanlar, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanımı, ücretsiz havale gönderebilme hakkı, şubelerden öncelikli hizmet alımı gibi avantajlardan yararlanarak ihtiyaçlarını daha kolay ve hızlı bir şekilde karşılayabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler