1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. SFS Nedir? Instagram’da SSF Nasıl Yapılır? 2020 SFS Yapma Yöntemi…
SFS Nedir? Instagram’da SSF Nasıl Yapılır? 2020 SFS Yapma Yöntemi…

SFS Nedir? Instagram’da SSF Nasıl Yapılır? 2020 SFS Yapma Yöntemi…

Günün yoğunluğundan bir nebze olsun uzaklaşmak için insanlar deşarj olmak adına çeşitli sosyal medya kanallarında zaman geçiriyorlar. Her geçen gün bu sosyal medya kanallarına bir yenisi eklenmekte. Eklenen bu yeni sosyal medya kanalları ile birlikte de çeşitli farklı kelimelerde hayatımıza girmiştir. Peki, bunlardan biri olan Sfs nedir? İnstagram’da Sfs’nin yeri nedir? Sfs neyin kısaltmasıdır? 

A+A-

SFS Ne Anlama Geliyor?

Günümüz dünyasında hemen herkesin İnstagram kullandığı bir gerçektir ve sosyal medya hesap kullanımı içinde yine İnstagram başı çekmektedir. İnstagram’da kullanıcıların en karşılaştığı konulardan biri Sfs’dir. Sfs’nin instagramdaki yeri; karşılıklı ve ücretsiz bir şekilde story yani hikâye bölümünde reklam yapmaktır. İngilizce kısaltma olan SFS’nin tam olarak Türkçe kelime karşılığı karşılıklı profil paylaşımıdır. İnsanlar neden SFS yapar sorusuna gelecek olur isek, mevcut hedef kitlelerini genişletmek, profillerinin duyulurluğunu sağlamak adına karşılıklı profil paylaşımı yani SFS yapabiliyorlar.

SFS Nasıl Yapılır?

İnstagram kullanan hemen her insanın aşinâ olduğu bir kelime olan SFS’nin ne olduğundan az evvel bahsetmiştik. Karşılıklı profil paylaşımı anlamına gelen SFS, iki farklı profilin bazen ünlü olmak bazen de marka bilinirliğini artırmak adına birbirini story kısmında paylaşması ile sağlanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.