1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Şeyma Subaşı'dan Samimi Açıklamalar! Neden İflas Ettiğini Açıkladı...
Şeyma Subaşı'dan Samimi Açıklamalar! Neden İflas Ettiğini Açıkladı...

Şeyma Subaşı'dan Samimi Açıklamalar! Neden İflas Ettiğini Açıkladı...

Şeyma Şubaşı’nın sahibi olduğu ve 2019 yılının Eylül ayında Bebek’te açılan ‘’Healthyish’’ kafenin iş yapmaması ve zarar etmesi nedeniyle kapattığını açıkladı.

A+A-

Geçtiğimiz eylül ayında açtığı ‘’Healthyish’’ kafenin beklendiği işi yapmaması ve 80 bin TL gibi yüksek kira sebebiyle ile maliyetini bile kurtarmakta zorlanması sebebiyle kapatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde kafenin kirasının yüksek olduğundan ve insanların aldıkları bir içecek ile uzun süre orada kaldıklarından şikayetçi olmuştu. Şeyma Subaşı büyük umutlarla açtığı kafeyi kapattığı ve kafede ki eşyaları elden çıkarttığı bilgisi edinildi. Şeyma Subaşı yakın çevresine uzun bir süre daha tekrara böyle bir işe girişmeyeceğini söylediği iddia ediliyor.

Kafede Sahibi Olmak Büyük Sorumluluk İstiyor

Şeyma Subaşı kafesini kapatması ile ilgili olarak sorulan sorulara ise samimiyetle cevap verdiği görüldü. Şeyma Subaşı kafede bulunduğu zamanlarda işlerin iyi gittiğini fakat o olmadığı zamanlarda hem mekânın hem de çalışanlarının enerjisinin düştüğünü belirtti. Sürekli kafede olamayacağını sosyal çevresi nedeniyle bazen günlerce buraya gelemediğini belirten Subaşı bu sebeple kafeyi kapatmanın en doğru düşünce olduğuna karar verdiğini açıkladı.

Kişilik olarak sürekli bir kafenin başında olmasının mümkün olmayacağını belirten Subaşı eğer bunun yapabilseydi kesinlikle başarılı olacağını da sözlerine eklediği görüldü.  Bir süre kendisine ve kızına zaman ayıracağını Belirten Subaşı’nın yaz aylarına kadar herhangi bir projeye girişmesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.