1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Şeyma Subaşı Çok Fena Aşka Geldi sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile öpüştüğü anları sosyal medyadan paylaştı
Şeyma Subaşı Çok Fena Aşka Geldi sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile öpüştüğü anları sosyal medyadan paylaştı

Şeyma Subaşı Çok Fena Aşka Geldi sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile öpüştüğü anları sosyal medyadan paylaştı

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dans ederken uzun uzadıya öpüştüğü anları sosyal ağ hesabından paylaştı.Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, yeni yıla girerken doyasıya eğlendi. Ünlü isim, o görüntüleri sosyal ağ hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

A+A-

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dans ederken uzun uzadıya öpüştüğü anları sosyal ağ hesabından paylaştı.
Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, yeni yıla girerken doyasıya eğlendi. Ünlü isim, o görüntüleri sosyal ağ hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

DOYASIYA ÖPÜŞTÜĞÜ ANLARI PAYLAŞTI

Sevgilisiyle dans ettiği anları da hikaye kısmından paylaşan Şeyma Subaşı'nın uzun uzun öpüştükleri anı videoya kaydetmesi dikkatlerden kaçmadı.

Geceden resimler de paylaşana ünlü fenomen, "Sana aşığım! Biliyorum ben hiç kimseyim, ama ben her şeyim! Seni görüyorum, seni derinden hissediyorum, sana sarılıyorum... Sadece 'yeni senenin kutlu olsun'dan çok daha fazlası... Herkesin kendi gerçek değerini anlamasını diliyorum... Ve çok daha fazlasını." diye konuştu.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Subaşı'nın paylaşımlarına takipçileri de büyük ilgi gösterdi. Söz konusu paylaşım kısa bir süre içinde 17 000 kişi tarafından beğenildi.

aserrrrwe.jpgseymaaaa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.