1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sevilen Aziz dizisinde Aziz'in Atının Gerçek Hikayesi Öğrenildi İşte Hikaye!
Sevilen Aziz dizisinde Aziz'in Atının Gerçek Hikayesi Öğrenildi İşte Hikaye!

Sevilen Aziz dizisinde Aziz'in Atının Gerçek Hikayesi Öğrenildi İşte Hikaye!

Aziz karakteri ve atı Rüzgar arasındaki güçlü bağ izleyici kitlesi tarafından hissediliyor ve söz konusu sahneler dikkatli bir şekilde takip konusu oldu.

A+A-

Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında izleyici kitlesi ile buluşan Aziz dizisi oyuncu kadrosunda bulunan meşhur adlar ve hikayesi ile dikkatleri üstünde topluyor. Simay Barlas, Damla Sönmez, Murat Yıldırım ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi meşhur oyuncuların rol aldığı proje, tv ekranlarının en burun kıvırılmayan yapımları arasında yer ediniyor. Dizi 1930'lu yıllarda geçiyor ve Kurtuluş Savaşı dönemlerin konu alıyor. Bunun yanı sıra Hatay'daki mücadeleye de yeni bölümlerinde yer veren Aziz dizisi, bu yönüyle hikayeyi farklı bir noktaya da taşıyor.

Aziz karakterinin atı ise seyirci kitlesinin ilk kısmı itibari ile bazen görmeye alışmış olduğu bir karakter olarak dizide yer ediniyor. Öldüğü düşünülen Aziz'in yıllar sonrasında sağ salim baba ocağına döndüğü zamanda satacak bir şeyi bulunmadığında Rüzgar isimli atını satması dizi fanatiklerinin akıllarında kalmıştı. Yaşanan bu gelişme hemen sonra Aziz'in atına olan duyduğu bağlılık izleyici kitlesinin kalbini çalmıştı.

Diğer taraftan Adem karakterinin araya girerek Kenan'dan atına alması karşısında izleyici kitlesi de büyük bir mutluluk yaşamıştı. Aziz karakteri atı Rüzgar’a kavuşmuş ve birtakım zamanlarda fazlaca sevilmiş olduğu atı ile de konuşmuştu. Aziz karakteri ve atı Rüzgar arasındaki bu bağ seyirci kitlesi tarafından hissediliyor ve söz mevzusu bu sahneler dikkatli bir şekilde takip ediliyor.

Bu at ile alakalı edilen bilgilere göre taylık döneminde geçirmiş olduğu hastalık nedeniyle asla yarışamadığı bilgisine ulaşıldı. Çok cesur olup tahsile yatkın özellikler sergilemesi ve insanlarla rahat ilişki kurması sebebiyle dizi setlerinde vazife alabilen bu at, setlerin de aranılan bir adı olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Bunun yanı sıra meşhur oyuncu Murat Yıldırım'ın at ile bağ kurabilmek amacıyla çekimlerin yapılması öncesinde Rüzgar ile kucak dolusu vakit geçirdiği bilgisine ulaşıldı. Dizinin yeni bölümlerinde atın Murat Yıldırım'a vermiş olduğu tepkiler de ikili arasındaki hususi bağı sergiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.