1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serie A Ligi’nin iddialı ekibi Inter Ünlü Futbolcu Uğur Çakır'ı Transfer Ediyor
Serie A Ligi’nin iddialı ekibi Inter Ünlü Futbolcu Uğur Çakır'ı Transfer Ediyor

Serie A Ligi’nin iddialı ekibi Inter Ünlü Futbolcu Uğur Çakır'ı Transfer Ediyor

İtalya’da Serie A Ligi’nde şampiyonluğa doğru ilerleyen Inter ünlü futbolcuyu radarına aldı. Inter’in yeni hedefi Uğur Çakır oldu.

A+A-

İtalya’da Serie A Ligi’nde şampiyonluğa doğru ilerleyen Inter ünlü futbolcuyu radarına aldı. Inter’in yeni hedefi Uğur Çakır oldu. Transfer çalışmalarına devam eden Inter’in, kalecisi Samir Handanovic’in sözleşmesi 2022 sezonunun sonunda bitiyor. Sözleşmesi bitecek olan kaleci yerine yeni transfer arayışları devam ediyor. Inter’in yeni kaleci hedeflerinden birisi de Trabzonspor’un başarılı ismi Uğurcan Çakır olarak anılıyor.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’inde mücadele veren Brighton, Uğur Çakır için anlaşma sağlamaya çalışmıştı. Transfer döneminde Brighton, Uğur Çakır için 20 milyon euro teklif etmişti. Bu teklifi geri çeviren Trabzonspor, başarılı kalecisi ile bu sezonda da maçlarda yer almıştı.

Trabzonspor, başarılı topçusu için bonservis bedelini 30 milyon euro olarak belirledi. Ayrıca bir sonraki satışı için de %10 pay isteğinde bulundu. Kalecisinin fiyatını yükselten Trabzonspor yeni transfer görüşmeleri için Leipzig, Tottenham, Inter ve Sevilla ile aynı masaya oturmuştu. Trabzonspor’un başkanı başarılı kaleci Uğurcan Çakır için çok fazla teklif aldıklarını ancak bu sezona kadar hiçbir teklifin kendilerine uymadığını belirtti. Bu sezon içerisinde gelen teklifler, takımın beklentileri ile uyuşuyor.

Inter İle Anlaşma Sağlanabilir

Serie A Lig’inde şampiyonluğu hedefleyen Inter, yeni transfer dönemi için çalışmalarını başlattı. Şampiyonluk hedefinde olan takımın başarılı kalecisi Samir Handanovic’in sözleşmesi Haziran 2022’de sona erecek. Bu nedenle yeni kaleci arayışına giren Inter’in hedefinde ise Uğurcan Çakır’ın olduğu öğrenildi. Avrupa’daki birçok başarılı takımın hedefinde yer alan Uğurcan Çakır için en çok ağır basan takımın ise Inter olduğu biliniyor. Inter’in bu yaz sezonunda transfer için adım atması ve başarılı kaleciyi kadrosuna eklemesi bekleniyor. Başarılı kaleci için birçok takım sıraya girmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.