1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sergen yalçın ve Aslı Turanlı Arasında Ne Var? İkilinin Aşkı Belgelendi!
Sergen yalçın ve Aslı Turanlı Arasında Ne Var? İkilinin Aşkı Belgelendi!

Sergen yalçın ve Aslı Turanlı Arasında Ne Var? İkilinin Aşkı Belgelendi!

Bir süredir aşk dedikoduları ile gündeme gelen Aslı Turanlı ve Sergen Yalçın bir önceki gün Etiler’de kameralara yakalandı. Beşiktaş’ın sevilen teknik direktörü Sergen Yalçın, Portekizli Rio Ave ile UEFA Avrupa Ligi eleme maçı öncesinde bir buluşma sağladı.

A+A-

İkili Etiler’de lüks bir mekânda baş başa yemek yedi. İki saate yaklaşık devam eden yemeğin hemen ardından Aslı Turanlı mekândan taksi ile ayrıldı. Sergen Yalçın da bir arkadaşının aracına binerek maçın oynandığı Vodafone Park’a geçiş sağladı.

Duyulan o ki Sergen Yalçın, Aslı Turan’lı ile tanışabilmek adına 3 ay uğraş vermiştir. Tüm bu uğraşların sonucu zaferine ulaşan Yalçın 1 aydır Aslı Turanlı ile ilişki yaşıyor. Baş başa şık bir mekânda yenen yemeğin ardından ayrı ayrı mekândan çıkış sağlayan çiçeği burnunda çift bir aydır yaşadığı birliktelik ile sevenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Aslı Turanlı geçen Ağustos ayında Beşiktaş’ın POAK takımıyla oynadığı maç esnasında ‘Bence Sergen oyuna girsin’ diye bir tweet paylaşımında bulunmuştu.

Paylaştığı tweet üzerine bir yakınlaşma olan ikili arasında yeni bir aşk doğdu. Uzun savaşlar veren Sergen Yalçın üç aydır birliktelik yaşamak için çaba sarf ettiği Aslı Turhanlı ile bir aydır birliktelik yaşıyor. Sergen Yalçın ile Esra Turhanlı çifti daha çiçeği burnunda, kameralara yakalandı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.